Rolls-Royce pregăteşte două versiuni noi ale lui Ghost

de Sebastian Toma
Marti, 28.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce, a anunţat că marca britanică pregăteşte două versiuni noi ale lui Ghost. Pe lângă acestea, modelul va primi şi o versiune coupe la Salonul Auto de la Geneva.

Esential 31 de procente reprezintă creşterea livrărilor de modele Rolls-Royce înregistrată în 2011 în raport cu anul precedent.
Rolls-Royce pregăteşte una sau mai multe versiuni ale lui Ghost, anunţă Torsten Muller-Otvos. Cel mai ieftin model din gama constructorului din Goodwood ar putea primi versiuni noi de caroserie, după modelul lui Phantom, cu toate că englezii nu au dat niciun detaliu despre respectivele versiuni. Englezii de la Autocar anunţă şi o versiune Coupe a lui Ghost, care nu a fost inclusă în declaraţia anterioară, aşteptată să debuteze la Salonul Auto de la Geneva. În ciuda noilor modele şi ale versiunilor de caroserie ale acestora, şeful Rolls-Royce susţine că marca pe care o conduce nu va căuta niciodată să obţină volume mari de vânzări.

Noile versiuni ale lui Ghost nu au încă o dispoziţie clară, fiind vorba de un model cu posibilităţi de personalizare fără prea multe limite, ceea ce exclude versiunile considerate "exclusiviste" de alţi constructori de automobile.

Versiunea Coupe a lui Ghost urmează să fie echipată cu un propulsor care va dezvolta aproximativ 600 CP, spun englezii de la Autocar. Modelul respectiv va avea propriul său nume, diferit de Ghost, iar debutul este programat pentru Salonul Auto de la Geneva din martie 2013.

Urmareste Automarket
În 2011, livrările Rolls-Royce au crescut cu 31 de procente faţă de anul precedent, creştere realizată pe fondul vânzărilor realizate de modelul Ghost. Graţie acestui model, englezii şi-au depăşit recordul de vânzări atins în 1978 cu Silver Shadow II, de 3.347 unităţi.
Cele mai bune pieţe pentru Rolls-Royce rămân China şi Statele Unite ale Americii, spun reprezentanţii constructorului britanic.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • mda, planeta arde (si la propriu si la figurat) si RR se piaptana!!
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru