Noul Rolls-Royce La Rose Noir Droptail: doar 4 exemplare și ceas Audemars Piguet în bord

de Tiberiu Safta
Luni, 21.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a prezentat oficial un nou model exclusivist, La Rose Noir Droptail. Acesta este produs exclusiv la comandă, cu o caroserie personalizată, iar modelul va fi produs în doar 4 exemplare.

Constructorul britanic de mașini de lux a publicat imagini oficiale cu un nou model exclusivist și care va fi produs într-un număr foarte mic de exemplare. Mai exact, avem de a face cu noul La Rose Noir Droptail, o decapotabilă de lux care este creată exclusiv la comandă. Asta înseamnă că fiecare exemplar va avea o caroserie diferită și personalizată, în funcție de preferințele clienților.

Noul model a fost prezentat în cadrul evenimentului Monterey Car Week, iar primul exemplar este vopsit într-o nuanță de roșu foarte complexă. Asta pentru că vopseaua, botezată True Love, își schimbă luminozitatea în funcție de cum bate lumina. Vopseaua de bază este lăcuită cu 5 straturi, iar fiecare lac are nuanțe de roșu diferite. Atât vopseaua, cât și procesul de vopsire au fost dezvoltate de către o echipă specializată.

Între timp, capota din față, plafonul detașabil și ușa portbagajului au un finisaj special, care conține electrolit de crom și care poartă numele Hydroshade.

Același finisaj este prezent și în habitaclu, la fel și nuanța de roșu pentru scaune, panourile portierelor, consola centrală, bord și volan. Tot aici avem și o grafică specială cu 1603 triunghiuri, care imită petalele de trandafir.

Montat pe bord este și un ceas de lux Audemars Piguet din seria Royal Oak, care este produs în doar un singur exemplar și care este vopsit în culorile mașinii.

Rolls-Royce nu a dezvăluit nicio informație tehnică despre noul model.

La final, plafonul detașabil mai are și o suprafață specială din sticlă care poate deveni transparentă sau opacă prin apăsarea unui buton. Noul Rolls-Royce La Rose Noir Droptail va fi produs în doar 4 exemplare. Deocamdată, nu se cunoaște prețul primului exemplar.

via Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • Ceasul intr-un singur exemplar iar masina in patru. Ultimele 3 nu vor mai avea ceas?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru