Șeful Rolls-Royce: Cine comandă acum un Spectre, îl primește în 2025

de Alexandru Monenciu
Luni, 22.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit șefului Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos, cererea pentru electricul Spectre este atât de mare încât cine comandă acum un exemplar îl primește, cel mai probabil, în 2025.

Constructorul britanic de automobile a lansat primul Rolls-Royce electric în octombrie 2022. Ne referim, desigur, la Spectre.

Acesta a fost primit foarte bine de clienți, care s-au grăbit într-un număr foarte mare să comande un exemplar. Numai că tocmai această cerere mare face ca timpii de așteptare să fie direct proporționali.

Spre exemplu, cei care comandă acum un Rolls-Royce Spectre, îl va primi, cel mai probabil, în 2025. Asta în contextul în care asamblarea unui Rolls-Royce durează între 12 și 15 luni, fiind construit, în mare parte, manual.

"Cine comandă azi un Rolls-Royce Spectre, îl va primi, probabil, în 2025," a declarat șeful mărcii britanice.

Primul Rolls-Royce cu zero emisii oferă 585 de cai putere și 900 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.5 secunde. Deloc rău dacă ne gândim că are o masă proprie de 2.975 de kilograme.

În ceea ce privește autonomia, reprezentanții companiei susțin că mașina poate parcurge până la 520 de kilometri cu un singur plin.

via Insideevs

Comentarii (1)

  • "cei care comandă acum un Rolls-Royce Spectre, îl va primi, cel mai probabil."
    Cei care comanda il va primi?
    Bag de seama ca acest Alexandru Monenciu are probleme nu doar cu numaratul, ci si cu gramatica.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru