Rolls-Royce prezintă al doilea exemplar Droptail: suprafață aerodinamică din lemn și ceas Vacheron Constantin în bord

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a prezentat oficial al doilea exemplar al modelului exclusivist Droptail. Noul exemplar este botezat Amethyst Droptail și primește, printre altele, o vopsea cu două nuanțe, jante de 22 de inch și o suprafață aerodinamică din lemn.

La câteva zile după ce am văzut primul exemplar al noului model exclusivist Droptail, constructorul britanic a dezvăluit acum al doilea exemplar al modelului creat special la comandă. De această dată, exemplarul cu numărul 2 poartă și un nume nou: Amethyst Droptail.

Design-ul caroseriei este în mare parte identic cu cel văzut la primul exemplar. În schimb, diferă vopseaua, care este compusă din două nuanțe de mov. Vopseaua de bază este un mov deschis cu un subton argintiu, iar peste aceasta este aplicată o nuanță de mov închis în care sunt combinați fulgi albaștrii, roșii și violet mica pentru o suprafață mai lucioasă.

Grila noului exemplar are un finisaj lustruit manual, iar la exterior mai avem și jante de 22 de inch din aluminiu lustruit. Imediat sub grilă este montată o priză de aer confecționată dintr-un material compozit ușor și creată prin imprimare. Această priză de aer conține nu mai puțin de 202 lingouri din oțel inoxidabil lustruite manual și vopsite în nuanța Globe Amaranth.

Un element unic montat pe acest exemplar este o suprafață aerodinamică din lemn, prezentă în partea din spate.

Rolls-Royce se laudă că Amethyst Droptail este prima mașină din lume în care o suprafață din lemn generează forță de apăsare.

Mai mult, la cererea clientului acestui exemplar, Rolls-Royce a creat și o suprafață din sticlă electrocromatică. Aceasta își poate schimba culoarea, în funcție de transparență. Dacă suprafața este opacă, atunci se poate vedea o ușoară tentă mov, iar dacă este complet transparentă, aceasta prezintă o nuanță care se asortează cu tapițeria maro din habitaclu.

La interior, pielea maro se află în contrast cu cea vopsită în mov, iar pe fațeta planșei de bord avem și un ornament decorativ din lemn. La fel ca primul exemplar, Amethyst Droptail primește și un ceas în bord, de această dată din partea Vacheron Constantin.

Rolls-Royce nu a dezvăluit detalii tehnice despre motor nici pentru acest exemplar. Noul model creat exclusiv la comandă va fi produs în doar 4 exemplare.

via Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • ///COR/// 33'
    Superb !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru