Rolls-Royce

Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Ghost: schimbări minore de design, platformă nouă, interior "înstelat" și motor de 6.8 litri și 571 de cai putere

Rolls-Royce a prezentat noua generație Ghost, care a fost dezvoltată pe o platformă nouă, are un interior "înstelat" și motor de 6.8 litri care dezvoltă 571 de cai putere. Designul exterior este aproape neschimbat.
Marti, 25 August 2020 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Rolls-Royce Ghost: modelul britanicilor va avea o planșă de bord înstelată

Noua generație Rolls-Royce Ghost va fi prezentată în 1 septembrie. Acum, britanicii au publicat o imagine cu planșa de bord a viitorului model. Aceasta va fi una iluminată și va integra imaginea a 850 de stele.
Vineri, 21 August 2020 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu Rolls-Royce Dawn Silver Bullet: producție limitată la 50 de exemplare

Rolls-Royce a publicat primele imagini cu Dawn Silver Bullet, al cărui design este inspirat de mașinile anilor '20. Modelul cu plafon retractabil va fi disponibil în doar 50 de unități și va fi inclus în seria Collection Car.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Ghost va avea o izolație fonică îmbunătățită: britanicii au introdus "șoapte" artificiale

Noua generație Rolls-Royce Ghost va beneficia de o izolație fonică îmbunătățită la interior, iar inginerii au dezvoltat "șoapte" artificiale pentru ca șoferii și pasagerii să nu simtă un disconfort din cauza liniștii.
Marti, 11 August 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Rolls-Royce Ghost: modelul va fi echipat cu o suspensie nouă și va avea direcție integrală

Viitorul Rolls-Royce Ghost va fi prezentat în toamna acestui an, iar reprezentanții constructorului britanic vin cu noi informații. Modelul va fi echipat cu tracțiune integrală, cu un sistem de direcție integrală și cu o suspensie nouă.
Luni, 27 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Rolls-Royce Ghost: modelul britanic va fi lansat în toamnă

Rolls-Royce a publicat prima fotografie teaser care anunță noua generație Ghost. Pentru moment, britanicii scot în evidență silueta viitroului model, urmând ca debutul acestuia să aibă loc în toamnă.
Vineri, 22 Mai 2020 | General

Rolls-Royce lansează macheta SUV-ului Cullinan la scara 1:8: producția unui exemplar are loc în 450 de ore

Rolls-Royce a lansat macheta SUV-ului Cullinan la scara 1:8. Produsul este fabricat din peste 1.000 de piese, iar pentru realizarea acestuia sunt necesare 450 de ore.
Luni, 04 Mai 2020 | Industrie

Rolls-Royce analizează ideea reducerii cu 15% a forței de muncă: circa 8.000 de angajați ar fi vizați de concedieri

Rolls-Royce se gândește să renunțe la 15% din forța de muncă din cauza efectelor negative ale pandemiei, potrivit unor surse din interiorul companiei. Circa 8.000 de angajați ar urma să fie concediați, o decizie oficială fiind așteptată în luna mai.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | General

Exerciţiu de imaginaţie pentru cei mici: Rolls-Royce invită copiii să deseneze mașina de lux a viitorului

Pentru a oferi copiilor și părinților o modalitate de a trece mai ușor și într-un mod distractiv peste această perioadă petrecută în case, Rolls-Royce a lansat concursul cu planșe desenate Young Designer Competition. Competiția se desfășoară până în 18 mai și se adresează copiilor cu vârste de până în 16 ani.
Joi, 12 Martie 2020 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul Rolls-Royce Dawn Silver Bullet: design inspirat de modelele roadster ale anilor '20

Rolls-Royce Dawn SIlver Bullet va fi lansat în scurt timp, iar producătorul britanic promite un model cu un design inspirat de mașinile anilor '20. Modelul cu plafon retractabil va fi disponibil în doar 50 de unități și va fi inclus în seria Collection Car.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Industrie

Record de vânzări pentru Rolls-Royce în 2019: peste 5.000 de unități, în creștere cu 25% față de 2018

Rolls-Royce a stabilit un record în ceea ce privește vânzările obținute în 2019. Conform oficialilor producătorului britanic, anul trecut, Rolls-Royce a comercializat 5.152 de vehicule, în creștere cu 25% față de 2018.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Modele noi

Rolls-Royce a lansat Cullinan Black Badge: modificări estetice și motor V12 cu 600 CP pentru cel mai scump SUV de serie

Rolls-Royce a publicat primele imagini și informații referitoare la versiunea Cullinan Black Badge. SUV-ul britanic este vopsit complet în negru, interiorul dispune de elemente din fibră de carbon, iar motorul V12 dezvoltă 600 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi

Rolls-Royce Ghost va primi o nouă generație în 2020: va împrumuta motorul V12 de 6.6 litri de la BMW Seria 7 și ar putea primi o versiune hibridă

Rolls-Royce va lansa anul viitor o nouă generație pentru modelul Ghost, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Noul Ghost ar urma să beneficieze de același motor V12 de 6.6 litri care echipează și Seria 7, dar este așteptat să dezvolte peste 585 de cai putere. În același timp, noul Ghost ar putea primi și o versiune hibridă.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Economic

Rolls-Royce, cele mai mari vânzări în istoria de 115 ani: 4.107 unități în 2018

Rolls-Royce a avut anul trecut cele mai mari vânzări din istoria sa de 115 ani. Constructorul de lux a vândut 4.107 unități în 2018 și estimează un nou record pentru anul în curs.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Intern

Rolls-Royce Cullinan a debutat în România: cel mai scump SUV de serie din lume are un preț de pornire de peste 315.000 de euro

Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat și în România. Primul SUV din istoria constructorului britanic poate fi comandat începând cu 315.350 de euro. Clienții vor putea miza doar motorul V12 pe benzină de 6.75 litri care produce 571 de cai putere. Livrările încep în prima parte a anului viitor.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | General

Primele exemplare Rolls-Royce Cullinan au pășit pe poarta uzinei constructorului britanic: cel mai scump SUV din lume are un V12 cu 571 CP

Rolls-Royce a anunțat că primele 8 exemplare Cullinan au părăsit uzina din Goodwood și se îndreaptă către cele 8 showroom-uri din Marea Britanie. Primul SUV dezvoltat de producătorul britanic are un motor V12 de 571 CP, tracțiune integrală și patru roți directoare.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

SUV-ul Rolls-Royce Cullinan ar putea primi o versiune cu sistem hibrid de propulsie: britanicii nu exclud și lansarea unui frate mai mic

Rolls-Royce Cullinan, cel mai scump SUV de serie din lume, ar putea primi și o versiune cu sistem hibrid de propulsie. Britanicii vor să-l întâmpine cum se cuvinte pe viitorul rival Aston Martin Varekai.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Modele noi

Pregătește Rolls-Royce un SUV mai mic decât Cullinan? "Deocamdată nu avem planuri, dar niciodată nu poți să spui niciodată"

Cullinan, SUV-ul de lux prezentat de Rolls-Royce în acest an nu va avea deocamdată un frate mai mic. "Clienții noștri nu-și doresc acest lucru, iar noi nu mutăm brandul în alte segmente doar de dragul volumului", spune directorul companiei.
Marti, 26 Iunie 2018 | Economic

BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Marea Britanie din cauza Brexit: “Nu vom putea să continuăm producția dacă furnizorii vor fi afectați”

BMW ia în calcul închiderea fabricilor sale din Marea Britanie în care sunt produse mașinile Mini și Rolls Royce dacă Brexitul va afecta lanțul de furnizori, potrivit unui oficial al companiei.
Joi, 10 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan se prezintă oficial și devine cel mai scump SUV din lume: primul SUV Rolls oferă 571 CP

Rolls-Royce a prezentat Cullinan, primul SUV dezvoltat până acum de constructorul britanic. Cel mai scump SUV de serie de lume va fi oferit cu un sistem de tracțiune integrală, cu patru roți directoare și cu un motor V12 de 6.75 litri care produce 571 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru