Rolls-Royce a oprit comenzile pentru modelele Dawn și Wraith

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a anunțat că modelele de lux Dawn și Wraith nu mai pot fi comandate oficial. Anunțul a fost făcut chiar de șeful mărcii Torsten Muller-Otvos, iar producția celor două modele va lua sfârșit în 2023.

Constructorul britanic de mașini de lux are în portofoliul său două modele cu două uși: decapotabilul Dawn și coupe-ul Wraith. Modelul Dawn a debutat în 2015 și Wraith a fost lansat în 2013. Însă, anul acesta este ultimul în care clienții mai pot comanda cele două mașini.

Torsten Muller-Otvos, șeful Rolls-Royce, a anunțat că au fost oprite comenzile pentru cele două modele. Asta vine după ce Dawn și Wraith au fost retrase de pe piața din SUA în 2021. Mai mult, Rolls-Royce nu pregătește niciun succesor pentru cele două modele. Cu toate acestea, producția lor va continua până la începutul lui 2023 la uzina din Goodwood.

Rolls-Royce se pregătește să lanseze primul său model electric anul viitor, numit Spectre. Chiar dacă acesta va fi un coupe, viitorul model este considerat succesorul lui Phantom Coupe. Până în 2030, toate modelele Rolls-Royce vor fi electrice.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru