Rolls-Royce

Luni, 09 Ianuarie 2023 | Industrie

Livrări record pentru Rolls-Royce în 2022: peste 6.000 de mașini la nivel global

Pentru prima oară în istoria sa de 118 ani, Rolls-Royce a livrat în 2022 peste 6.000 în 50 de țări. Cel mai popular model a fost, desigur, SUV-ul Cullinan.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Modele noi

Rolls-Royce prezintă 6 exemplare Phantom speciale, inspirate de elementele naturii și omenire

Rolls-Royce a colaborat cu un artist din Marea Britanie pentru a crea 6 exemplare speciale ale limuzinei de lux Phantom. Acestea reprezintă cele 5 elemente ale naturii, plus omenirea.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Modele noi

Noul Rolls-Royce Cullinan – Inspired by Fashion: plafon înstelat chiar și în portbagaj

Constructorul britanic de mașini de lux a lansat noua ediție specială Cullinan – Inspired by Fashion. Noul model aduce două pachete speciale, Re-Belle și Fu-Shion, care cuprind culori noi, ornamente distincte, accesorii noi și, în premieră, un hayon cu iluminare ambientală, numit Starlight Tailgate.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Modele noi

Rolls-Royce Spectre este primul model electric al mărcii: 520 kilometri autonomie

Rolls-Royce Spectre, primul model cu zero emisii al mărcii britanice, a debutat oficial. Acesta oferă o putere de 585 CP, 900 Nm disponibili instant, și poate parcurge până la 520 de kilometri cu o singură încărcare.
Sambata, 17 Septembrie 2022 | Intern

Rolls Royce a lansat în România Phantom facelift și Ghost Black Badge

Rolls Royce a lansat în România o versiune îmbunătățită a limuzinei vârf de gamă Phantom, la pachet cu varianta Extended, cu ampatament mărit, a acesteia. De asemenea, clienții din România pot comanda acum și Rolls Royce Ghost Black Badge.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Tuning

Chiar și cel mai scump SUV din lume poate fi tunat: Rolls-Royce Cullinan de 800.000 de euro

Un exemplar Rolls-Royce Cullinan a fost modificat de către specialiștii de la Novitec. Printre modificările aduse se numără o caroserie mai lată, un motor V12 mai puternic și o schemă de culoare nouă. Toate acestea pentru un preț de aproape 800.000 de euro.
Joi, 28 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Primul Rolls-Royce electric: Spectre, testat 625.000 de km pe Riviera Franceză

Viitorul Rolls-Royce Spectre, primul model cu zero emisii al mărcii, se află momentan pe Riviera Franceză. Aici, mașina va acoperi, în total, 625.000 de kilometri în teste.
Marti, 19 Iulie 2022 | Industrie

Rolls-Royce și Hyundai vor dezvolta împreună un vehicul electric zburător electric, pe bază de hidrogen

Rolls-Royce și Hyundai au anunțat, oficial, încheierea unui parteneriat în care cele două companii vor dezvolta propulsoare noi. Acestea nu vor fi pentru mașini, ci pentru aeronave, în special pentru piața vehiculelor zburătoare (AAM). Propulsoarele vor fi electrice, în combinație cu tehnologie pe bază de hidrogen, iar primul vehicul zburător rezultat din acest parteneriat va fi prezentat până în 2025.
Sambata, 21 Mai 2022 | Modele noi

Rolls-Royce prezintă al doilea exemplar Boat Tail: preț estimat la 26 de milioane de euro

Rolls-Royce a publicat imagini cu cel de-al doilea exemplar al modelului de lux Boat Tail. Mașina a fost dezvăluită, oficial, în cadrul Concursului de Elegenață Villa d’Este. Exemplarul a fost creat la comandă de către un proprietar ca un omagiu adus tatălui său, iar vopseaua este inspirată de scoici și sidef.
Joi, 12 Mai 2022 | Modele noi

Rolls-Royce anunță îmbunătățiri pentru limuzina Phantom: jante noi și grilă iluminată

Rolls-Royce Phantom a primit o serie de îmbunătățiri. Phantom Series II vine cu jante noi, inclusiv unele fac trimitere la anii '20, o grilă frontală iluminată și o tapițerie specială pentru scaunele din spate.
Joi, 31 Martie 2022 | Modele noi

Imagini cu Rolls-Royce Spectre în timpul testelor de iarnă. Modelul electric, testat la -40 de grade

Rolls-Royce a publicat imagini oficiale cu viitorul model electric Spectre camuflat. Noua mașină a completat testele de iarnă în apropierea Cercului Polar, unde a fost supusă la temperaturi de -40 de grade Celsius. Spectre va fi lansat în 2023.
Vineri, 25 Martie 2022 | Industrie

Rolls-Royce a oprit comenzile pentru modelele Dawn și Wraith

Rolls-Royce a anunțat că modelele de lux Dawn și Wraith nu mai pot fi comandate oficial. Anunțul a fost făcut chiar de șeful mărcii Torsten Muller-Otvos, iar producția celor două modele va lua sfârșit în 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 Martie 2022 | Modele noi

Noul Phantom Carbon Veil este cea mai nouă creație unicat Rolls-Royce

Rolls-Royce Phantom Carbon Veil este cea mai nouă creație, realizată la comandă, de către producătorul britanic. De fapt, mașina a fost prezentată de către Rolls-Royce Motor Cars Dubai și are o Galerie care poartă semnătura unui artist celebru.
Luni, 07 Februarie 2022 | Industrie

Statueta Rolls-Royce Spirit of Ecstasy a fost redesenată pentru viitoarele modele electrice

Cel mai faimos ornament din industria auto, Spirit of Ecstasy, a fost modificat de către Rolls-Royce. Ornamentul are acum o formă mult mai aerodinamică și a fost modificat pentru viitoarele modele electrice ale constructorului de mașini de lux.
Marti, 01 Februarie 2022 | Modele noi

Rolls-Royce Phantom Orchid, un nou exemplar unicat construit pentru un client din Singapore

Rolls-Royce a dezvoltat un nou exemplar unicat plecând de la modelul Phantom Extended (ampatament lung). Numele său este Phantom Orchid și a fost comandat de un client din Singapore.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | Modele noi

Al doilea Rolls-Royce Boat Tail va fi prezentat în 2022, la Concursul de Eleganță Villa d'Este

Constructorul britanic de automobile confirmă debutul celui de-al doilea model Boat Tail. Acesta va fi dezvăluit în luna mai, cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Industrie

Anul trecut, Rolls-Royce a înregistrat cel mai mare număr de vânzări din istoria sa de 117 ani

Constructorul britanic de mașini de lux a avut parte de cel mai bun an în ceea ce privește numărul de mașini vândute. Rolls-Royce a reușit să vândă 5586 de mașini în 2021, cel mai mare număr de mașini comercializate într-un an, din istoria mărcii.
Luni, 27 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Primul Rolls-Royce electric, surprins în timpul testelor. Ajunge pe piață în 2023

Prototipul viitorului Rolls-Royce Spectre, primul model cu zero emisii al mărcii britanice, a fost surprins, în premieră, în teste. Versiunea de serie va ajunge pe piață în trimestrul al patrulea din 2023.
Sambata, 20 Noiembrie 2021 | Siguranta

Recall și la „case mai mari”: Rolls Royce recheamă în service 442 de mașini

Compania britanică Rolls Royce a inițiat o campanie de rechemare în service. Sunt vizate 442 de modele Phantom pentru o defecțiune a camerei de marșarier.
Vineri, 19 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Rolls-Royce: Putem oferi tapițerie din piele vegană dacă există cerere

Potrivit șefului Rolls-Royce, constructorul britanic poate oferi tapițerie din piele vegană, dacă va exista vreodată cerere. Până acum, recunoaște oficialul, nu a existat vreun client care să opteze pentru o astfel de dotar

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru