Unicul Rolls-Royce Boat Tail, debut public la Concursul de Eleganță Villa d'Este

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 06.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Limuzina unicat Rolls-Royce Boat Tail a fost prezentată, în premieră, publicului cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este. Mașina a fost expusă doar două zile, înainte de a fi din nou ascunsă de privirile curioșilor.

După lansarea unicului exemplar Sweptail, Rolls-Royce a anunțat că reînvie departamentul de "Coachbuilding", cu obiectivul de a construi mașini unice, create pe comandă. Primul model din noua eră de carosier este Boat Tail, o limuzină unică, prezentată la finalul lunii mai.

Acum, mașina (construită în patru ani pentru, potrivit zvonurilor, cuplul Beyonce - Jay-Z) a fost arătată pentru prima oară publicului. Evenimentul a avut loc în cadrul Concursului de Eleganță Villa d'Este. Limuzina unicat a fost dezvelită chiar de șeful companiei, Torsten Muller-Otvos.

În urmă cu fix patru ani, tot pe malul lacului Como, publicul admira în premieră unicul Rolls-Royce Sweptail.

Boat Tail este construit pe arhitectura lui Phantom, dar fiecare panou de caroserie a fost creat de la zero de specialiștii Rolls-Royce.

Mașina are o lungime de 5.8 metri și o temă bicoloră, nuanța de albastru închis care acoperă capota și parte din spoilerul frontal fiind aplicată manual.

În portbagaj regăsim un frigider pentru răcirea șampaniei, un set de tacâmuri din argint, farfurii din porțelan cu margini decorate cu platină și două mese de cocktail.

via Rolls-Royce

Comentarii (6)

  • Si unde-l depozitează pe servitor ?
    6 1
  • Limuzina? :)))))
    3 3
  • Hairy Potter
    Eleganţa acestui dulap este similară cu eleganţa unui Rabe cu două fumuri
    5 3
  • mircea badea
    naspa dric..
    3 2
  • Arta, eleganta și design-ul sunt printre cele mai subiective subiecte.
    Cred ca este una din realizările frumoase a lumii auto in general și chiar ma bucur ca unii cheltuiesc sume destul de mari pentru ca inginerii sa-și poată pună imaginația la treaba pentru astfel de creatii. Alții fac bombe și arme…
    7 1
  • Ciudat mod de prezentare, cu fotografii puține ,încât nici nu-mi dau seama prea bine cum arată. Acest lucru mi se pare o sfidare adresată prostimii, adică tot nu aveți voi treabă cu mașina asta. De ciudă am remarcat totuși slaba calitate a paharelor de șampanie (par chiar din plasticl) precum și farfuriile de supermarket (puteau să aibă logo-ul RR). Și cred că nu are nici motor că o duc direct la muzeu (asta de nervi). Totuși mă gândesc cum ar trebui să arate dama pe care să o duci la picnic cu o astfel de mașină și ce ar trebui ea să facă pentru o așa onoare.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru