Concursul de Eleganta Villa d'Este

Marti, 16 Aprilie | Industrie

BMW, două premiere mondiale la Concursul de Eleganță Villa d'Este 2024

Cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este 2024, constructorul german de automobile va prezenta două premiere mondiale. De asemenea, al 20-lea Art Car BMW va fi prezent la eveniment.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | Modele noi

Al doilea Rolls-Royce Boat Tail va fi prezentat în 2022, la Concursul de Eleganță Villa d'Este

Constructorul britanic de automobile confirmă debutul celui de-al doilea model Boat Tail. Acesta va fi dezvăluit în luna mai, cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este.
Miercuri, 06 Octombrie 2021 | Modele noi

Unicul Rolls-Royce Boat Tail, debut public la Concursul de Eleganță Villa d'Este

Limuzina unicat Rolls-Royce Boat Tail a fost prezentată, în premieră, publicului cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este. Mașina a fost expusă doar două zile, înainte de a fi din nou ascunsă de privirile curioșilor.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Mini Superleggera, viitorul rival al lui Mazda MX-5, este așteptat să debuteze în 2019

Englezii de la Mini s-au hotărât să introducă în producție modelul Superleggera după ce au primit numai reacții pozitive de la prezentarea sa de anul trecut. Varianta de serie ajunge în reprezentanțe în 2019.
Sambata, 23 Mai 2015 | Modele noi

BMW 3.0 CSL Hommage: concept de design cu influențe retro prezentat la Concursul de Eleganţă Villa d'Este

BMW păstrează tradiția de a prezenta un concept de design la Concursul de Eleganţă Villa d'Este, care are loc anual pe malul lacului Como din Italia. În 2015, exponatul este 3.0 CSL Hommage, un tribut adus coupe-ului emblematic 3.0 CSL din anii '70.
Luni, 26 Mai 2014 | Concepte

Mini Superleggera Vision: conceptul unui roadster britanic cu inspiraţie italiană

Englezii de la Mini au prezentat conceptul Superleggera Vision, pe care îl vor expune la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este.

Tag-uri similare

Mini, Pininfarina, modele noi Mini, Zagato, noutati Mini, concept Mini, poze Mini, Villa d'Este, concepte Mini, Concursul de Eleganta Villa d'Este
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru