Villa d'Este

Luni, 05 Iunie 2017 | Concepte

Premiant la Villa d'Este: Renault Trezor a primit premiul pentru cel mai frumos concept

Renault Trezor este unul dintre acele concepte care a reușit să-i fascineze chiar și pe designerii de top. Acum, francezul a câștigat inimile juriului prezent la Villa d'Este.
Vineri, 20 Mai 2016 | Concepte

Englezoaica senzuală: Aston Martin Vanquish Zagato Concept are 600 de cai și caroserie din fibră de carbon desenată de italieni

Caroseriul italian Zagato a creat un Aston Martin unicat pe care-l va expune la Concursul de Eleganță de la Villa d'Este, în Italia. Mașina nu e destinată comercializării, dar probabil că cererile vor schimba acest aspect.
Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Zagato îl prezintă în acest weekend pe Mostro, un coupe în serie limitată care celebrează centenarul Maserati

Zagato va prezenta la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este un model numit Mostro. Echipat cu o motorizare V8 de origine Maserati, Mostro va fi fabricat într-o serie limitată la cinci unităţi şi celebrează centenarul mărcii italiene.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Concepte

BMW anunţă un nou concept cu influenţe retro: 3.0 CSL Hommage

BMW a publicat o imagine teaser a conceptului pe care îl va prezenta în 22 mai la Concursul de Eleganţă Villa d'Este. Exponatul este un omagiu adus modelului E9 CSL din anii '70.
Joi, 03 Iulie 2014 | Intern

Concursul de Eleganţă de la Sinaia: Porţie de istorie în câteva cadre

Retromobil Club România a organizat a patra ediţie a Concursului de Eleganţă de la Sinaia,un eveniment în cadrul căruia sunt premiate automobilele istorice pentru felul în care au fost păstrate de-a lungul timpului. Am fost acolo pentru a vedea cu ce maşini se prezintă puţinii colecţionari români şi nu am plecat dezamăgiţi.
Luni, 26 Mai 2014 | Modele noi

Zagato Lamborghini 5-95, o creaţie pentru aniversarea de 95 de ani de existenţă ai companiei milaneze, a debutat la Villa d'Este

Carosierul italian Zagato vine la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este cu Lamborghini 5-95, un model cu care sărbătoreşte 95 de ani de înfiinţare.
Luni, 26 Mai 2014 | Concepte

Mini Superleggera Vision: conceptul unui roadster britanic cu inspiraţie italiană

Englezii de la Mini au prezentat conceptul Superleggera Vision, pe care îl vor expune la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este.
Joi, 30 Mai 2013 | Concepte

Alfa Romeo Disco Volante câştigă premiul de design la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este

Alfa Romeo a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, titlul de "Cel mai bun design" la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este, categoria "Concepte şi prototipuri".
Marti, 18 Octombrie 2011 | Feature

FEATURE: 15 evenimente auto care nu trebuie ratate în 2012

2012 se anunţă a fi un an încărcat pentru industria auto, urmând să se desfăşoare multe evenimente care nu trebuie ratate. Automarket vă ofera lista acestora. Dacî veţi fi în zonă, nu le rataţi!
Marti, 03 August 2010 | Video

VIDEO: BMW 328 Kamm Coupe a fost prezentat la Concursul de Eleganţă Villa d'Este

Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este a marcat prezentarea publică a lui BMW 328 Kamm Coupe, model restaurat pentru a aniversa 70 de ani de la câştigarea Mille Miglia.
Duminica, 25 Aprilie 2010 | Concepte

OFICIAL: Alfa Romeo TZ3 Corsa Zagato, informatii si 15 poze oficiale

Oficialii Zagato au publicat primele informatii despre modelul aniversar TZ3 Corsa, construit cu ocazia implinirii centenarului Alfa Romeo.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Zagato, Alfa, Villa d'Este, centenar, Concurs de Eleganta, Bertone Pandion, Corsa Zagato, TZ3, TZ3 Corsa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru