BMW, două premiere mondiale la Concursul de Eleganță Villa d'Este 2024

de Alexandru Monenciu
Marti, 16.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este 2024, constructorul german de automobile va prezenta două premiere mondiale. De asemenea, al 20-lea Art Car BMW va fi prezent la eveniment.

În 2023, Concursul de Eleganță Villa d'Este sau, cu alte cuvinte, festivalul mașinilor clasice de pe malul lacului Como din Italia, a avut un succes imens, primind aproximativ 10.000 de invitați.

Anul acesta, festivalul va fi organizat în perioada 24-26 mai și va include 8 categorii de automobile. Juriul, dar și cei prezenți la eveniment, vor putea admira circa 50 de mașini care mai de care.

Cu ocazia acestui eveniment, BMW a anunțat că va prezenta două premiere mondiale. Reprezentanții companiei nu au oferit mai multe detalii, dar au precizat că este vorba despre un model sport, "cu o inspirație maritimă", și una definită ca "rock'n'roll pe două roți."

Tot la Villa d'Este va fi expus și cel de-al 20-lea BMW Art Car, în drumul său către legendara cursă de 24 de ore de la Le Mans.

via BMW

Comentarii (2)

  • George Simion
    ce sa caute benve, poate la eleganta din padure. si dronele iraniene arata mai bine..
    1 1
  • zi gheorghe si trage apa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru