Concept Mini

Marti, 14 Iunie 2022 | Concepte

Teaser cu un nou concept Mini. Anunță un viitor crossover și un limbaj de design nou

Mini a publicat o imagine teaser cu un viitor concept care va fi prezentat în iulie. Noul concept anunță un viitor crossover de serie, precum și noul limbaj de design al mărcii, numit Charismatic Simplicity.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Concepte

Mini a prezentat Vision Urbanaut: studiul de design anticipează tehnologiile și interiorul mașinilor autonome ale constructorului britanic

Mini a prezentat noul Vision Urbanaut, un studiu de design care pune într-o lumină nouă conceptul interioarelor auto în era conducerii autonome.
Joi, 16 Iunie 2016 | Concepte

Mini Vision Next 100: așa va arăta Mini-ul viitorului

Conceptul Mini Vision Next 100 oferă o primă imagine în viitor pentru marca deţinută de BMW: viitoarele modele Mini vor avea un design minimalist şi vor pune accent pe plăcerea de a conduce într-o lume a maşinilor autonome.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Mini Superleggera, viitorul rival al lui Mazda MX-5, este așteptat să debuteze în 2019

Englezii de la Mini s-au hotărât să introducă în producție modelul Superleggera după ce au primit numai reacții pozitive de la prezentarea sa de anul trecut. Varianta de serie ajunge în reprezentanțe în 2019.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Autoipoteze

Mini Rocketman este luat din nou în considerare pentru producţie

Rocketman, cel mai mic model Mini propus după ce Grupul BMW a preluat marca din Oxford, are o nouă şansă la producţie, spun englezii de la Auto Express. Acesta ar putea fi lansat doar dacă britanicii colaborează cu un alt producător.
Luni, 26 Mai 2014 | Concepte

Mini Superleggera Vision: conceptul unui roadster britanic cu inspiraţie italiană

Englezii de la Mini au prezentat conceptul Superleggera Vision, pe care îl vor expune la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este.
Duminica, 27 Aprilie 2014 | Concepte

Mini Paceman Adventure - studiu de design pentru un pick-up marca Mini

Mini a prezentat oficial un concept de automobil pick-up bazat pe modelul Paceman. Este un concept creat de către designerii juniori și profesorii de la departamentul de design BMW.
Joi, 25 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Mini Vision, conceptul care prefigurează noua generaţie Mini

Mini a dezvelit conceptul Vision, care prefigurează design-ul viitorului hatchback al mărcii din Oxford. Hatchback-ul păstrează alura retro şi o completează cu o infuzie de elemente moderne.
Marti, 24 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mini Rocketman nu va intra în producţie

Conceptul Mini Rocketman nu va mai avea o versiune de serie, anunţă englezii de la Car. Aparent, costurile de dezvoltare ale celui mai mic model din gama Mini ar fi fost prea mari.
Marti, 21 Iunie 2011 | Modele noi

Mini Rocketman riscă să nu intre în producţia de serie

Potrivit celor de la AutomotiveNews, Mini Rocketman ar putea să rămână doar un concept din cauza profitabilităţii reduse.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Un rival pentru Smart la standul Mini

Mini a prezentat conceptul Rocketman la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prefigurează un viitor rival pentru Smart Fortwo şi a debutat alături de cel mai puternic diesel din gama producătorului britanic - Cooper SD.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Mini Rocketman Concept vine la Geneva

Englezii de la Mini vor prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Geneva, pe nume Rocketman. Acesta este creat în amintirea legendarului concept al lui Alec Issigonis.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.
Sambata, 08 Ianuarie 2011 | Siguranta

Conceptul Mini Beachcomber nu va intra în producţia de serie

Mini Beachcomber, conceptul nonconformist al britanicilor, nu va intra în producţia de serie din cauză că nu îndeplineşte standardele de siguranţă.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Concepte

Mini va prezenta un nou concept pe 23 septembrie

Mini va organiza un eveniment special în Londra pentru a prezenta un nou concept înaintea Salonului Auto de la Paris. Evenimentul este deschis şi pentru public şi are ca vedetă o versiune nouă a lui Countryman.
Vineri, 28 Mai 2010 | Modele noi

Mini vrea să facă un rival pentru Smart fortwo

Englezii de la Mini pregătesc un model de oraş, care va rivaliza viitorul Smart fortwo. Acesta va avea o lungime de doar trei metri şi este urmaşul ideologic al conceptului Spiritual prezentat în 1997.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Concepte

Mini Beachcomber Concept - primele imagini oficiale

Mini va prezenta la Salonul Auto de la Detroit un concept aceasta care nu va intra niciodata in productie, dar are trenul de rulare si motorul viitorului Mini Crossover.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Concepte

Mini va dezvalui conceptul Moke pe 11 ianuarie

Mini pregateste un nou concept, botezat Moke, care va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Din primele informatii este vorba despre un model off-road care va prefigura tractiunea integrala destinata crossover-ului Countryman.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Tehnologie

Inginerii BMW lucreaza la un afisaj pe parbriz color si tridimensional

BMW dezvolta un nou sistem de afisaj pe parbriz, care va fi tridimensional si va avea o gama larga de culori. La fel ca prima generatie a acestui sistem, acesta ar putea debuta pe Seria 5.

Tag-uri similare

BMW, Mercedes-Benz, Mini, Concept, Seria 5, S-Klasse, Mini Countryman, Mini Coupe, Mini Roadster, concept Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru