Mini Beachcomber Concept - primele imagini oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Mini va prezenta la Salonul Auto de la Detroit un concept aceasta care nu va intra niciodata in productie, dar are trenul de rulare si motorul viitorului Mini Crossover.

Englezii de la MINI au prezentat imaginile unui nou concept, intitulat Beachcomber, care va debuta in ianuarie 2010 la Salonul Auto de la Detroit. Modelul prezinta un aspect modern si este bazat pe viitorul crossover al marcii britanice, in timp ce are anumite elemente de design inspirate din off-roadere americane, precum Jeep Wrangler.

Conceptul Beachcomber nu va intra in productie in aceasta forma, dar afiseaza structura de baza a viitorului CUV britanic. Mai mult decat atat, propulsorul si sistemul de tractiune integrala ale acestui model sunt asteptate pe viitorul Crossover de productie de la Mini. Din pacate, britanicii au fost zgarciti atunci cand a venit vorba de detalii tehnice ale acestui concept.

Cei de la Mini au vrut sa dovedeasca prin acest model ca sunt capabili sa aplice valorile marcii la un tip complet nou de vehicul. Conceptul Beachcomber este realizat astfel incat sa atraga un anumit grup tinta, care are un stil de viata aparte si apreciaza la maximum valorile Mini.

Plafonul conceptului poate fi acoperit atat cu un acoperis din panza, cat si cu elemente solide.

Via | BMWBlog

Comentarii (1)

  • Etienne
    Mini SUV
    Probabil e ultimul pas inainte de prezentarea modelului de serie; daca si acesta va arata la fel de bine, bineinteles cu o caroserie clasica, nu ca acest adventure car, va fi un nou succes pentru Mini si BMW. Sunt curios de pretul cu care va fi propus la vanzare, dar mai trenbuie asteptat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru