Mini Paceman Adventure - studiu de design pentru un pick-up marca Mini

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 27.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a prezentat oficial un concept de automobil pick-up bazat pe modelul Paceman. Este un concept creat de către designerii juniori și profesorii de la departamentul de design BMW.

MINI a prezentat un set oficial de imagini cu conceptul Paceman Adventure Pick-up, după ce o serie de imagini au ajuns pe net fără voia constructorului. Pentru a clarifica situația, Mini a prezentat oficial acest model concept și subliniază faptul că nu va fi niciodată construit în serie. Acest automobil este un proiect de design creat de cei mai tineri designeri aflați în instruire la departamentele de profil ale grupului BMW din Munchen și Dinglofing. 

Studenții au ales un Mini Paceman Cooper S ALL4 pe care l-au transformat într-un pick-up cu două locuri. Pentru a sublinia caracterul aventuros al acestui model, grupul de tineri designeri au ales să îl vopsească într-un nuanță verde militar și l-au accesorizat cu o serie de elemente ca lumini suplimentare montate pe plafon, roată de rezervă amplasată la vedere tot pe
plafon și snorkel pentru trecerile prin vaduri cu apă. Mini mai spune că acest automobil ar fi ideal pentru drumuri de macadam, noroi sau nisip.

Șasiul a fost modificat pentru a permite o gardă la sol mai mare, iar consolele scurte ale modelului Paceman permit atacarea unor pante îndrăznețe

Conceptul Mini Paceman Adventure demonstrează talentul echipei de design pregătită de instructorii BMW și este un exemplar unic. Mini nu va produce acest model în serie.

Via Mini

Comentarii (2)

  • Eu am spus ca o vor face si basculanta pana la urma ....
    5 1
  • Cei de la RedBull au folosit MINI pick-up, special modificate.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru