Teaser cu un nou concept Mini. Anunță un viitor crossover și un limbaj de design nou

de Tiberiu Safta
Marti, 14.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a publicat o imagine teaser cu un viitor concept care va fi prezentat în iulie. Noul concept anunță un viitor crossover de serie, precum și noul limbaj de design al mărcii, numit Charismatic Simplicity.

Constructorul britanic a dezvăluit o imagine sugestivă cu un nou concept al unui viitor crossover de serie. Conceptul va fi dezvăluit luna viitoare, ocazie cu care MINI va dezvălui și noul său limbaj de design, botezat Charismatic Simplicity. Odată cu prezentarea acestui concept, Mini va păși într-o epocă nouă, în care viitoarele sale modele vor fi electrice.

Chiar dacă fotografia nu dezvăluie multe informații despre concept, Mini precizează faptul că aspectul viitoarelor modele de serie va fi mai pronunțat și va conține mai multe elemente estetice față de designul modelelor din prezent. De asemenea, viitoarele modele Mini vor fi bazate pe platforme complet noi, special concepute pentru a acomoda propulsoare electrice.

Una dintre noutățile limbajului de design Charismatic Simplicity se regăsește la stopurile LED. Acestea vor afișa steagul Marii Britanii, precum și o semnătură luminoasă unică pentru fiecare model în parte. Mai mult, Mini va renunța la elementele din crom, iar materialele folosite la interior vor fi exclusiv ecologice și reciclabile.

„Viitorul designului Mini este bazat pe curajul și determinarea de a forma schimbarea și de a impune un profil distinct și inimitabil asupra mărcii”, a declarat Oliver Heilmer, șeful departamentului de design al constructorului britanic.

Noul concept Mini va fi prezentat luna viitoare, atunci când va fi dezvăluit și noul limbaj de design.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru