Mini Coupe

Miercuri, 21 Septembrie 2016 | Modele noi

Se face curățenie de toamnă în gama Mini: Paceman iese din producție în decembrie și nu primește un urmaș

Mini a decis să renunțe la actualul Paceman. Modelul nu va primi un înlocuitor și va părăsi linia de producție în iarna acestui an.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Mini va renunța și la Paceman, pe lângă Coupe și Roadster

Mini se pregătește de o restructurare a gamei, iar aceasta include eliminarea a trei modele din ofertă. Pe lângă Coupe și Roadster, Mini va renunța și la Paceman în viitorul apropiat.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mini reduce gama la cinci modele şi anunţă intenţia lansării unui vehicul electric

După ce au anunţat că vor renunţa la Coupe şi la Roadster, oficialii Mini declară că vor schimba strategia gamei şi se vor concentra pe cinci modele cheie.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Industrie

Mini Coupe şi Roadster vor ieşi din producţie anul viitor

Mini va renunţa la modelele Coupe şi Roadster începând cu anul viitor. Anunţul a fost făcut de un oficial Mini din Statele Unite, care nu a oferit însă informaţii despre înlocuitori.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Modele noi

Noul Mini cu cinci uşi a intrat oficial în producţie

Noua variantă Mini cu cinci uşi a intrat astăzi în producţia uzinei din Oxfordshire. Este o premieră pentru fabrica engleză, unde se estimează că vor lua naştere 150.000 de unităţi.
Marti, 06 August 2013 | Modele noi

Zvonuri: Mini renunţă la Coupe şi Roadster pentru un model sport

Noua generaţie Mini va aduce cu sine debutul unui model sport în toată puterea cuvântului. Acesta va înlocui în gamă actualele Mini Coupe şi Mini Roadster.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | Premii auto

Citroen DS4 este Maşina Gay a Anului 2012

Citroen şi-a adjudecat prima poziţie în clasamentul maşinilor apreciate de comunitatea gay din Franţa. Concursul are loc anual din 2005 încoace.
Duminica, 30 Octombrie 2011 | Modele noi

Mini Roadster, primele imagini şi informaţii oficiale

Mini a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Roadster. Debutul pe piaţa din România va avea loc la începutul anului 2012.
Marti, 06 Septembrie 2011 | General

Mini a lansat o colecţie de valize pentru noul Coupe

Mini a anunţat lasnarea unei colecţii de accesorii noi în cadrul liniei Lifestyle. Aceasta include acum un set nou de valize ce pot încăpea în portbagajul noului Coupe.
Joi, 23 Iunie 2011 | Modele noi

Mini aruncă în "Infernul Verde" noul JCW Coupe Endurance

Mini va alerga în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu o interpretare de circuit a noului Coupe. Modelul va beneficia de 250 de cai putere şi 330 de Nm.
Joi, 23 Iunie 2011 | Modele noi

Mini Roadster va fi prezentat anul viitor la Geneva

Mini va dezvălui noul Roadster, fratele cu acoperiş rabatabil al actualului Coupe, în primăvara anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Luni, 06 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Primele detalii tehnice ale lui Mini Coupe

Mini a prezentat detaliile tehnice complete ale noului Coupe. Modelul va oferi între 122 şi 211 CP şi va fi oferit şi într-o versiune diesel, iar constructorul promite un nivel excelent al manevrabilităţii. Debutul în România are loc în această toamnă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu viitorul Mini Coupe

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Mini Coupe surprins cu un nivel minim de camuflaj.
Marti, 08 Martie 2011 | Modele noi

Mini Rocketman ar putea fi produs în serie

Ian Robertson, directorul de vânzare şi marketing BMW, a declarat că noul concept Rocketman va fi produs în serie şi va inspira viitoarea gamă Mini.
Joi, 10 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Mini Coupe

Conceptul Mini Coupe prezentat la Frankfurt în 2009 a făcut primii paşi pe şosea în versiunea prototip. Automarket vă prezintă primele imagini spion ale acestuia, în exclusivitate pentru România.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Modele noi

BMW şi Mini promit 13 modele cu tracţiune faţă până în 2016

Grupul BMW va miza în următorii ani pe avantajele tracţiunii faţă în segmentele mici. Bavarezii şi subsidiarul lor britanic vor aduce pe piaţă 13 modele cu tracţiune faţă, pâmă în 2016.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mini Paceman va fi produs în serie

Mini a anunţat oficial că modelul Paceman, prezentat la Salonul de la Detroit, va fi produs în serie, însă nu mai devreme de 2012.
Marti, 20 Iulie 2010 | Autoipoteze

Mini pregăteşte Canyon, varianta cu trei uşi a actualului Countryman

Mini va lansa în următorii trei ani un model cu trei uşi bazat pe actualul crossover Countryman. Modelul se va numi Canyon şi va contribui la creşterea vânzărilor Mini.
Joi, 10 Iunie 2010 | Modele noi

Viitorul Mini Coupe va sosi în 2011. Roadster-ul vine abia în 2012

Versiunea de producţie a sportivului Mini Coupe va debuta pe piaţa europeană la mijlocul lui 2011.Fratele său Roadster, este aşteptat şase luni mai târziu, în februarie 2012.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Autoipoteze

Mini Countryman ar putea fi lansat şi în variantă cu 7 locuri

Primul crossover din istoria Mini ar putea debuta şi în varianta cu şapte locuri, pentru a putea rivaliza cu modele ca Nissan Qashqai+2 sau Volkswagen Touran.

Tag-uri similare

BMW, Mini Countryman, Mini Coupe, Mini Roadster, concept Mini, Efficient Dynamics, fabrica BMW, noul Mini, Mini Crossover, productie Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru