FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu viitorul Mini Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.03.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Mini Coupe surprins cu un nivel minim de camuflaj.

Fotografii de la Carpix au surprins noul MINI Coupe în timpul testelor. Modelul prezintă un nivel redus de camuflaj, acesta fiind concentrat pe plafon şi pe capacul portbagajului. Modelul a fost prezentat în versiunea concept la Salonul Auto de la Frankfurt, din 2009, iar imaginile ataşate acestui articol prezintă un exemplar foarte apropiat de producţie. Sunt şanse mari ca modelul care va fi introdus în producţie să arate identic cu acest prototip, sau să aibă câteva schimbări minore.

Prin camuflajul pe care îl observăm în imagini, suspectăm că englezii de la Mini încearcă să ascundă înălţimea mai mare a plafonului şi înclinaţia lunetei şi a parbrizului. Împreună, aceste modificări oferă un nivel ridicat de spaţiu la interior pentru cei doi pasageri, iar portbagajul ar putea avea şi el dimensiuni generoase. Sunt şanse mari ca portbagajul lui Countryman şi cel al lui Clubman să fie devansate în materie de volum de portbagajul lui Mini Coupe. Dacă tot am vorbit despre portbagaj, putem remarca un spoiler retractabil montat pe capacul acestuia.

Potrivit unor zvonuri, versiunile de producţie ale lui Mini Coupe şi Mini Roadster vor debuta la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012. Modelele respective ar fi puse la vânzare câteva săptămâni mai târziu.

De remarcat piesele pe care acest model le are în comun cu hatchback-ul. Acest lucru duce la menţinerea identiăţii de marcă şi la reducerea costurilor.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • Mini...Mini...
    Ce sa faca si astia de la Mini daca se plictisesc?...
    7 3
  • Bravo Mini, bravo BMW.
    7 5
  • ca naiba arata
    .... nimic
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru