Noul Mini

Vineri, 27 Septembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație a hatchback-ului Mini: dimensiuni apropiate de prima generație lansată sub umbrela BMW și debut pregătit pentru 2022

Bernd Koerber, șeful Mini, spune că viitoarea generație Mini Hatch ar putea avea dimensiuni mai mici, dar spațiu interior generos. Acest lucru ar putea fi realizat mulțumită unei arhitecturi cu sistem electric de propulsie.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 1 Sedan va avea tracțiune față

BMW Seria 1 Sedan va fi arma cu care bavarezii vor încerca să le răspundă rivalilor de la Audi și Mercedes, care deja se bucură de succes cu A3 Sedan și CLA.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Două premiere din partea englezilor de la MINI

Mini a venit cu câteva noutăţi la Salonul Auto de la Geneva, sub forma noii generaţii a hatchback-ului în toate versiunile de motorizare ale acestuia, alături de conceptul care prefigurează viitorul Clubman.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Preţuri pentru noua generaţie Mini în România: start de la 20.900 euro

Importatorul Mini în România a anunţat preţurile noului hatchback britanic. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 20.894 euro cu TVA inclus.
Luni, 03 Februarie 2014 | Modele noi

Noile Mini One şi One D, versiunile accesibile ale modelului britanic

Noua generaţie Mini va beneficia de două versiuni entry-level, una diesel şi una benzină: One şi One D. Ambele vin cu motoare de cilindreee mai mică şi cu performanţe mult îmbunătăţite.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Industrie

Ultimul Mini al actualei generaţii a ieşit pe poarta uzinei din Oxford

Ultimul exemplar Mini hatchback al actualei generaţii a părăsit linia de asamblare a uzinei mamă din Oxford. Modelul britanic a adunat peste un milion de comenzi din 2006 până în prezent.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | Modele noi

Noul Mini - imagini şi detalii oficiale cu a treia generaţie

Mini a prezentat astăzi cea de-a treia generaţie a hatchback-ului său lansată sub tutela BMW Group. Modelul păstrează designul tradiţional, dar vine cu multă tehnologie BMW şi trei motoare noi, printre care şi unitatea cu trei cilindri de 1.5 litri.
Luni, 14 Octombrie 2013 | Modele noi

Mini pregăteşte o gamă compusă din 10 modele

Un oficial Mini a recunoscut că gama constructorului britanic va creşte la 10 modele în următorii ani. Pe lângă înlocuitorii pentru actualele modele, vom vedea şi produse noi.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Modele noi

Noul Mini se va lansa în 18 noiembrie la Londra şi Oxford

Ziua de 18 noiembrie va fi una istorică pentru Mini. Constructorul englez lansează noua generaţie Mini în cadrul unor eveniment grandioase, desfăşurate la Londra şi la Oxford, acolo unde se află uzina britanică.
Miercuri, 07 August 2013 | Modele noi

Mini va lansa noul său hatchback pe 18 noiembrie

Englezii de la Mini au decis să lanseze noua generaţie a hatchback-ului lor în ziua în care fondatorul mărcii, Sir Alexander Arnold Constantine Issigonis, ar fi împlinit 107 ani.
Joi, 04 Iulie 2013 | Modele noi

Mini Cooper - primul teaser al viitoarei generaţii

Pentru a întreţine aşteptarea fanilor, dar şi pentru a ironiza seturile de fotografii spion din ultima vreme, Mini a publicat un teaser al viitorul Cooper. Modelul britanic se pregăteşte de lansare şi de un debut public la Salonul de la Frankfurt.
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Modele noi

Mini promite un MPV si un model electric pana in 2014

Planurile constructorului britanic pe urmatorii cinci ani prevad dezvoltarea unui MPV pe baza crossover-ului Coutryman si a unui model electric bazat pe Mini E.

Tag-uri similare

BMW, Mini Coupe, Mini Roadster, Efficient Dynamics, noul Mini, Mini Crossover, Mini Moke, Mini Vision, Mini Coutryman, Mini SpaceBox
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru