Mini Rocketman ar putea fi produs în serie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.03.2011
Ian Robertson, directorul de vânzare şi marketing BMW, a declarat că noul concept Rocketman va fi produs în serie şi va inspira viitoarea gamă Mini.

Prezent la Geneva săptămâna trecută, Ian Robertson, directorul de vânzări şi marketing al grupului BMW, a declarat că proaspătul concept Rocketman, expus la salonul elveţian, va ajunge în producţia de serie.

Oficialul a declarat pentru Autocar că "oamenii din interiorul MINI se pricep la reanalizarea istoriei şi proiectarea ei pentru modelele viitoare". Acelaşi Robertson a declarat că majoritatea conceptelor Mini ajung să se materializeze, ceea ce nu exclude posibilitatea de a vedea un Mini inspirat de Rocketman.

Mai mult, toate modelele viitoare ar urma să fie influenţate de conceptul Rocketman. Ideile promovate de premiera constructorului britanic nu vizează doar un singur model de serie, mai mic decât tot ce vedem în prezent în gama Mini. Structura uşoară şi noua generaţie de componente vor ajunge pe toate modelele Mini.

Conceptul Rocketman este văzut, în prezent, ca un promotor al viitoarelor linii de design pe care Mini intenţionează să le includă pe modelele Coupe şi Cabrio, aşteptate să se lanseze pe piaţă în 2013, odată cu noua platformă cu tracţiune faţă a grupului BMW.

Robertson a ţinut să precizeze că o versiune de producţie a noului Rocketman şi actualul Countryman nu vor ameninţa modelul tradiţional Mini în trei uşi. "Esenţa brandului britanic va fi reprezentată întotdeauna de actualul Mini în trei uşi şi varianta decapotabilă a sa." 

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru