OFICIAL: Mini Paceman va fi produs în serie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.01.2011
Mini a anunţat oficial că modelul Paceman, prezentat la Salonul de la Detroit, va fi produs în serie, însă nu mai devreme de 2012.

Salonul Auto de la Detroit a consemnat agitaţie mare la standul MINI, unde subsidiarul BMW a prezentat publicului, în premieră mondială, conceptul Paceman. Văzut ca un Countryman în trei uşi, conceptul englezilor a suscitat un interes deosebit în rândul publicului de peste Ocean.

Profitând de ocazie, Ian Robertson, directorul departamentului de marketing BMW, a confirmat cu entuziasm faptul că gama Mini va face loc unui al şaptelea model. "Acesta va fi inspirat de Paceman, conceptul expus la Detroit", a declarat Robertson.

Crossover-ul coupe de serie va utiliza cel mai probabil unitatea turbo pe benzină, de 1.6 litri, capabilă să ofere 211 cai putere. Aceasta va fi asistată de tracţiunea integrală ALL4 şi de o cutie manuală cu şase trepte. Designerii vor opera schimbări minore la nivelul aspectului exterior, ceea ce înseamnă că Paceman-ul prezentat la Detroit va fi apropiat celui de serie.

Primele informaţii anunţă un debut oficial al versiunii de producţie nu mai devreme de 2012, după ce Mini va lansa mult aşteptatele modele Coupe şi Roadster, programate să debuteze la finele lui 2011, respectiv începutul lui 2012.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • au cu ce se mandri........
    moate modelele Mini sunt extrem de fiabile.......
    'value for money' is very very good.......
    viitorul Mini Roadster+'pachetu'JCW ar fi masina ideala pt un cuplu cu destui bani......
    4 4
  • scuze......
    toate modelele Mini sunt extrem de fiabile.....
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru