Mini Paceman

Miercuri, 21 Septembrie 2016 | Modele noi

Se face curățenie de toamnă în gama Mini: Paceman iese din producție în decembrie și nu primește un urmaș

Mini a decis să renunțe la actualul Paceman. Modelul nu va primi un înlocuitor și va părăsi linia de producție în iarna acestui an.
Joi, 25 Iunie 2015 | Modele noi

Mini va renunța și la Paceman, pe lângă Coupe și Roadster

Mini se pregătește de o restructurare a gamei, iar aceasta include eliminarea a trei modele din ofertă. Pe lângă Coupe și Roadster, Mini va renunța și la Paceman în viitorul apropiat.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Mini Paceman facelift: imagini şi informaţii oficiale

Englezii de la Mini au restilizat şi fratele de platformă la lui Countryman, modelul Paceman. Modificările aplicate de facelift sunt la fel de subtile ca în cazul lui Countryman.
Joi, 20 Martie 2014 | Autoipoteze

BMW X2, un frate mai mic pentru X6 şi X4, este aşteptat în 2017

BMW intenţionează să îşi extindă gama de SUV-uri coupe cu un model mai mic decât noul X4. Acesta ar urma să se numească X2 şi să fie dezvoltat pe noua platformă cu tracţiune faţă.
Marti, 06 August 2013 | Modele noi

Zvonuri: Mini renunţă la Coupe şi Roadster pentru un model sport

Noua generaţie Mini va aduce cu sine debutul unui model sport în toată puterea cuvântului. Acesta va înlocui în gamă actualele Mini Coupe şi Mini Roadster.
Marti, 11 Iunie 2013 | Modele noi

Mini Countryman şi Paceman vor primi pachete John Cooper Works

Inspiraţi de succesul pachetelor M pe care cei de la BMW le oferă pentru întreaga gamă de modele, cei de la Mini au pregătit şi ei pachete John Cooper Works pentru modelele Countryman şi Paceman.
Marti, 28 Mai 2013 | Economic

Mini Paceman-ul personalizat de Roberto Cavalli s-a vândut cu 150.000 de euro

Mini a fost şi anul acesta partenerul evenimentului caritabil Life Ball 2013. Un exemplar Paceman, oferit de britanici şi personalizat de celebrul designer Roberto Cavalli, s-a vândut pentru 150.000 de euro. Suma va fi donată pentru lupta împotriva SIDA:
Luni, 27 Mai 2013 | General

Roberto Cavalli a personalizat un Mini Paceman pentru Life Ball 2013

Mini s-a implicat din nou într-o acţiune caritabilă, donând un Paceman în vedererea decorării acestuia de Roberto Cavalli şi vânzarea acestuia în cadrul unei licitaţii.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai economice SUV-uri vândute în România

Un SUV este bun la casa omului. Mai ales atunci când vine iarna sau creşte familia. Dar, ca să nu dăm o gaură prea mare în bugetul familiei, am vrut să vedem care sunt cele mai economice SUV-uri de pe piaţă.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Intern

Mini Paceman, în România de la 25.234 euro

Mini a anunţat preţurile noului Paceman pentru piaţa din România. Cea mai ieftină versiune, 1.6 Cooper, pleacă de la 25.234 euro cu TVA inclus. Versiunea de top pleacă de la 32.674 euro cu TVA inclus.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standul BMW

Între un BMW M6 prietenos și un BMW Seria 3 agresiv, ce ați alege? Am fost pe la standul germanilor și am vorbit puțin cu principalele premiere ale bavarezilor.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini Paceman, galerie foto completă şi informaţii noi

Mini a prezentat primele imagini fără camuflaj ale lui Paceman, versiunea coupe a lui Countryman. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini Paceman - primele imagini ale viitorului Countryman cu 3 uşi

Mini va expune la Paris noul Paceman, varianta cu trei uşi a actualului Countryman. Modelul a fost deja trădat de o serie de imagini neoficiale.
Miercuri, 01 August 2012 | Modele noi

Mini Paceman, primele imagini şi informaţii ale versiunii de serie

Mini a prezentat primele imagini oficiale ale noului Paceman. Exemplarul din imagini este un prototip camuflat, dar modelul de serie va arăta aproape la fel şi va debuta în curând.
Marti, 10 Iulie 2012 | Modele noi

Mini va produce în serie un SUV coupe: Paceman

Mini Paceman va fi versiunea coupe a SUV-ului compact Countryman. Modelul va păstra motorizările lui Countryman, dar va veni cu o alură sportivă ceva mai pronunţată.
Duminica, 24 Iunie 2012 | Modele noi

Mini confirmă lansarea modelului Countryman Coupe

Mini va adăuga un nou model gamei sale. Acest lucru se va întâmpla anul viitor, noul model fiind o versiune coupe a actualului Countryman. Vizual, noul model va fi aproape identic cu conceptul Mini Paceman.
Joi, 21 Iulie 2011 | Modele noi

Primele schiţe ale noului Mini Paceman, crossover-ul cu trei uşi

Mini a înregistrat schiţele viitorului model Paceman. Imaginile au fost însă publicate astăzi, dezvăluind aspectul fratelui cu trei uşi al actualului Countryman.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mini Paceman va fi produs în serie

Mini a anunţat oficial că modelul Paceman, prezentat la Salonul de la Detroit, va fi produs în serie, însă nu mai devreme de 2012.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | Modele noi

DETROIT 2011: Cele mai importante premiere de la NAIAS

Salonul Auto de la Detroit va marca debutul unor modele importante pentru piaţa de peste Ocean, dar şi pentru cea europeană. Printre starurile salonului american se vor număra Mini Paceman, BMW Seria 1 M şi Mercedes SLS AMG E-Cell.

Tag-uri similare

Mini, Detroit, Range Rover Evoque, Mini Countryman, Mini Paceman
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru