Mini Paceman-ul personalizat de Roberto Cavalli s-a vândut cu 150.000 de euro

de Bogdan Mirică
Marti, 28.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a fost şi anul acesta partenerul evenimentului caritabil Life Ball 2013. Un exemplar Paceman, oferit de britanici şi personalizat de celebrul designer Roberto Cavalli, s-a vândut pentru 150.000 de euro. Suma va fi donată pentru lupta împotriva SIDA:

Aşa cum a promis, MINI a fost şi anul acesta în centrul evenimentului caritabil Life Ball, desfăşurat în cadrul Palatului Hofburg din Viena. Britanicii au oferit un Mini Paceman spre licitaţie, însă exemplarul nu a fost unul oarecare. Respectând tradiţia, maşina a fost personalizată de un nume mare din lumea modei. Anul acesta a fost rândul celebrului designer Roberto Cavalli.

Pentru a oferi o notă individuală modelului britanic, designerul a folosit pentru caroserie o nuanţă specială, care oscilează între negru şi maro, după cum ”cad” fasciculele de lumină pe suprafaţa sa. Este chiar culoarea care defineşte casa de design Cavalli.

Esential 150.000 de euro este suma pentruc are s-a vândut Mini Paceman-ul personalizat de Cavalli.
13 maşini a oferit Mini spre licitaţie de-a lungul parteneriatului său cu evenimentul caritabil Life Ball.
500.000 de euro au adunat cele 13 modele Mini scoase la licitaţie cu ocazia evenimentului Life Ball.
Pe lângă vopseaua specială, modelul este echipat cu numeroase sigle ale celebrului designer vestimentar.
Jantele, plafonul, capacele oglinzilor, conturul blocurilor optice şi cadrul grilei faţă au fost vopsite într-o nuanţă specială de auriu. Interiorul completează pachetul cu o tapiţerie din piele cu cusături speciale, ornamente aurii şi prin prezenţa siglei Cavalli la nivelul întregului interior.

Dacă anul trecut vedeta evenimentului, un Mini Roadster Cooper S personalizat de editorul şef al revistei italiene Vogue, a reuşit să strângă 54.000 de euro, anul acesta recordul a fost doborât. Mini Paceman-ul personalizat de Cavalli s-a vândut pentru nu mai puţin de 150.000 de euro. Toate suma obţinută în urma vânzării va fi donată proiectelor care vizează combaterea virsului HIV/SIDA.

Din 2001, atunci când a devenit oficial partenerul evenimentului caritabil Life Ball, Mini a oferit spre licitaţie 13 maşini, personalizate de nume mari din industria modei: Dsquared, Diesel, Donatella Versace. În total, de-a lungul anilor, cele 13 maşini au adus aproximativ 500.000 de euro pentru organizaţiile care luptă împotriva HIV.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru