Mini confirmă lansarea modelului Countryman Coupe

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 24.06.2012
Mini va adăuga un nou model gamei sale. Acest lucru se va întâmpla anul viitor, noul model fiind o versiune coupe a actualului Countryman. Vizual, noul model va fi aproape identic cu conceptul Mini Paceman.

MINI a confirmat lansarea unui nou model. Acest lucru se va întâmpla în 2013, iar modelul în cauză este Countryman Coupe. Prezentarea noului model va avea loc la Salonul Auto de la Paris din această toamnă. Mini Countryman Coupe are la bază conceptul Mini Paceman de la care va prelua principalele elemente de design. 

La nivel tehnic, noul Coupe va prelua gama de motorizări și transmisii de la fratele său Mini Countryman. Mini Countryman Coupe va folosi tracțiunea față, dar opțional clienții vor putea alege și tracțiunea integrală All4. Cea mai puterică versiune a modelului Countryman Coupe va purta sigle John Cooper Works și va fi animată de motorul 1.6 turbo twin-scroll de 211 CP și 280 Nm. 

Via | autoblog.it

Comentarii (4)

  • nonsens...motorul insa e super tare.
    3 3
  • De ce ar fi nonsens? Atata vreme cat exista cerere, care pare in crestere, pt. masini din nisa aceasta nu vad care e greseala. X6 a fost si este un hit, precum si LR Evoque. Think again!
    3 0
  • foarte frumos. asta da pot spune ca desi seamana oarecum cu clasicul mini cooper , este totusi ceva nou si Mario la Evoque m-am gandit si eu cand am vazut-o .
    3 0
  • Mini Countryman este un succes, am vazut foarte multe si arata mai bine proportionat si mai dragut ca un X1. Cu acest Coupe ar avea si mai mare succes.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru