Primele schiţe ale noului Mini Paceman, crossover-ul cu trei uşi

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.07.2011
Mini a înregistrat schiţele viitorului model Paceman. Imaginile au fost însă publicate astăzi, dezvăluind aspectul fratelui cu trei uşi al actualului Countryman.

MINI a înregistrat deja primele schiţe ale viitorului Paceman, un model anticipat de mult timp de presa internaţională ca fiind un potenţial rival pentru Range Rover Evoque. Crossover-ul va avea doar trei uşi şi va fi, practic, varianta coupe a modelului Countryman.

Viitorul produs britanic va prelua trăsăturile fratelui său şi va măsura aproximativ 4.1 metri lungime şi 1.54 metri înălţime. Singurele diferenţe notabile se vor observa la nivelul plafonului, linia acestuia urmând să coboare uşor în partea posterioară pentru a simula aspectul de coupe.

Sub capotă nu vor exista modificări majore. Publicul va beneficia de aceeaşi motorizare pe benzină de 1.6 litri, în mai multe versiuni de putere, de dieselurile bine cunoscute şi chiar de propulsorul cu patru cilindri turbo, regăsit în curtea părintelui BMW

via | autoblog

Comentarii (3)

  • asteptam mini monovolum, mini van, mini tricicleta si mini avion cu motor
    7 0
  • @lol
    Asta-i economia de piata. Cata vreme vor avea succes o sa vezi in realitate cele enumerate de tine. Eu unul am vazut Countryman si m-a impresionat. N-am bani sa-l cumpar acum insa multi altii au. Va fi un succes. Cum cred ca va fi si Paceman-ul. Si, posibil, cele enumerate de tine.
    3 0
  • Culmea e ca si mie mi-a placut Contryman, dar e total gresit sa produci asemena masini sub numele de Mini. Din pacate dupa cum ai spus si tu, economia de piata dicteaza.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru