Mini Paceman, primele imagini şi informaţii ale versiunii de serie

de Sebastian Toma
Miercuri, 01.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a prezentat primele imagini oficiale ale noului Paceman. Exemplarul din imagini este un prototip camuflat, dar modelul de serie va arăta aproape la fel şi va debuta în curând.

MINI Paceman este noua creaţie a mărcii din Oxford deţinută de BMW Group. Noul model este un crossover coupe bazat pe platforma lui Countryman. Paceman este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Paris, dat fiind existenţa unui prototip gata de producţie şi a imaginilor oficiale ale acestuia în timpul testelor publicate chiar de constructor. Fiind vorba de un frate de platformă al lui Countryman, modelul va prelua gama de motorizări a acestuia şi platforma în întregime.

Oficialii Mini descriu modelul ca fiind "agil şi puternic", cu un plafon înclinat şi cu un hayon cu design unic. Cel mai probabil, consola centrală a lui Mini Countryman a fost modificată pentru a putea permite accesul mai uşor pe locurile din spate odată ce locurile din faţă au fost pliate.

Urmareste Automarket
Conceptul Mini Paceman a fost prezentat la finele anului 2010 şi a debutat la Salonul Auto de la Detroit din 2011.
Încă de la prezentarea conceptului, englezii spuneau că acesta împleteşte sportivitatea cu versatilitatea, masculinitatea şi design-ul unui coupe. Partea frontală este preluată aproape în întregime de la Countryman, în timp ce grila faţă a fost restilizată şi a primit un ornament cromat. Posteriorul este schimbat faţă de Countryman, dar modificările nu sunt dramatice.

Via Mini

Comentarii (3)

  • Da pai si seamana a Bmw, iar britanicii si acum regreta ca Mini si Rolls apartin de Bmw, le-au adus in pragul falimentului, cea mai proasta perioada din istoria lor.
    6 7
  • razvanis
    pe ce lume traiti voi mai copilasi ?

    :))))))

    Mai iesiti din casa, mai pupati o fata, mai beti o bere ...
    5 1
  • kumite
    Cand a aparut primul Mini,coreenii incepeau sa se refaca.Tocmai se terminase razboiul.A! Uitase-m! Se "termina-se" razboiul.Nu prea le am eu cu "perfectul simplu".Ce sa-i faci?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru