Roberto Cavalli a personalizat un Mini Paceman pentru Life Ball 2013

de Sebastian Toma
Luni, 27.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini s-a implicat din nou într-o acţiune caritabilă, donând un Paceman în vedererea decorării acestuia de Roberto Cavalli şi vânzarea acestuia în cadrul unei licitaţii.

MINI va participa şi în 2013 la Gala de Solidaritate Life Ball. De data aceasta, marca britanică a pus la bătaie un Paceman, pe care celebrul designer Roberto Cavalli l-a personalizat. Modelul va fi oferit spre vânzare în cadrul unei licitaţii organizate în Viena, la Palatul Hofburg. Toate fondurile obţinute în urma vânzării vor fi donate proiectelor care vizează combaterea HIV/SIDA. Exemplarul din imagini este un model unic, personalizat la comanda lui Cavalli şi prezintă chiar şi nuanţa de culoare folosită de flota lui Cavalli, respectiv o nuanţă specială, care oscilează între negru şi maro, în funcţie de cum ”cad” fasciculele de lumină pe suprafaţa sa.

Pe lângă vopseaua specială, modelul este echipat cu numeroase sigle ale celebrului designer vestimentar. Jantele, plafonul, capacele oglinzilor, ochelarii blocurilor optice şi cadrul grilei faţă au fost vopsite într-o nuanţă specială de auriu. Interiorul completează pachetul cu o tapiţerie din piele cu cusături speciale, ornamente aurii şi prin prezenţa siglei Cavalli la nivelul întregului interior.

Urmareste Automarket
În cadrul ediţiei precedente a licitaţiei de solidaritate, Mini a vândut un Roadster Cooper S, desenat de editorul şef al versiunii italiene a revistei Vouge. Modelul a fost vândut pentru suma de 54.000 de euro, echivalentul a 69.000 de dolari.

Via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru