Mini Roadster va fi prezentat anul viitor la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.06.2011
Mini va dezvălui noul Roadster, fratele cu acoperiş rabatabil al actualului Coupe, în primăvara anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Esential

211 cai putere oferă Mini Coupe JCW.

După ce publicul a digerat deja noul MINI Coupe, atenţia tuturor se îndreaptă către fratele cu acoperiş rabatabil al sportivei. Botezat la fel de simplu, Mini Roadster este aşteptat pe piaţă în prima jumătate a anului viitor, debutul live fiind programat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie.

Cel mai probabil, derivatul cu acoperiş mobil va beneficia de aceeaşi configuraţie a şasiului şi de aceeaşi gamă de motorizări diesel sau benzină. Ca şi fratele său coupe, Mini Roadster va beneficia şi de o versiune de performanţă John Cooper Works, capabilă să livreze 211 cai putere la 6000 de rotaţii. 

Din motive de siguranţă, inginerii vor instala un set de bare de ranforsare, pentru protecţia pasagerilor în cazul unei răsturnări. Acoperişul din pânză va fi acţionat manual şi nu electric, cum s-ar fi aşteptat unii clienţi. Chiar şi aşa, preţul va fi unul destul de piperat, peste cel al actualului Mini Cabrio, care va rămâne în gamă pentru a satisface o altă categorie de clienţi, mult mai puţin pretenţioasă. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru