Concepte Mini

Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Mini Superleggera, viitorul rival al lui Mazda MX-5, este așteptat să debuteze în 2019

Englezii de la Mini s-au hotărât să introducă în producție modelul Superleggera după ce au primit numai reacții pozitive de la prezentarea sa de anul trecut. Varianta de serie ajunge în reprezentanțe în 2019.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Autoipoteze

Mini Rocketman este luat din nou în considerare pentru producţie

Rocketman, cel mai mic model Mini propus după ce Grupul BMW a preluat marca din Oxford, are o nouă şansă la producţie, spun englezii de la Auto Express. Acesta ar putea fi lansat doar dacă britanicii colaborează cu un alt producător.
Luni, 26 Mai 2014 | Concepte

Mini Superleggera Vision: conceptul unui roadster britanic cu inspiraţie italiană

Englezii de la Mini au prezentat conceptul Superleggera Vision, pe care îl vor expune la Concursul de Eleganţă de la Villa d'Este.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Modele noi

MINI: "Noua generaţie a hatchback-ului va avea un motor cu trei cilindri în linie"

Până la dezvelirea oficială a noului hatchback de la Mini, primele informaţii tehnice ale modelului au fost publicate pe internet. Principala noutate este un motor de 1.5 litri cu trei cilindri în linie, care livrează 134 CP.
Joi, 25 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Mini Vision, conceptul care prefigurează noua generaţie Mini

Mini a dezvelit conceptul Vision, care prefigurează design-ul viitorului hatchback al mărcii din Oxford. Hatchback-ul păstrează alura retro şi o completează cu o infuzie de elemente moderne.
Joi, 14 Iunie 2012 | Concepte

Mini Rocketman Concept a primit o nouă evoluţie

Mini a prezentat o nouă galerie foto a conceptului Rocketman, care a primit o caroserie modificată şi un design schimbat, inspirat de modelele clasice din gama sa şi de steagul Regatului Unit.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Autoipoteze

Mini Countryman ar putea primi şi o versiune coupe

Conceptul Mini Paceman ar putea deveni versiunea coupe a lui Countryman, anunţă Car and Driver. Modelul este aşteptat să debuteze în 2014.
Joi, 14 Octombrie 2010 | General

Oficialii Mini: ”Nu vom lansa prea multe modele noi în perioada următoare”

În timp ce BMW dezvoltă un model nou după altul, cei de la Mini pun frână la prezentarea modelelor noi pentru a evita supărarea clienţilor existenţi şi viitori prin expunerea exagerată a mărcii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru