Primele imagini oficiale cu Rolls-Royce Dawn Silver Bullet: producție limitată la 50 de exemplare

de Paul Cosma
Vineri, 21.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a publicat primele imagini cu Dawn Silver Bullet, al cărui design este inspirat de mașinile anilor '20. Modelul cu plafon retractabil va fi disponibil în doar 50 de unități și va fi inclus în seria Collection Car.

În luna martie, Rolls-Royce a dezvăluit primele imagini teaser ce anunțau lansarea unui nou model în seria Collection Car.

Este vorba despre Dawn Silver Bullet, un model special ce preia elemente de design specifice vehiculelor din anii '20.

Constructorul a publicat acum primele imagini oficiale în care noul model se află în “habitatul său natural”, mai exact pe drumurile de lângă Lacul Garda, cel mai mare lac din Italia.

Interiorul noului Rolls-Royce Dawn Silver Bullet este croit pentru a găzdui doar două persoane, iar caroseria modelului britanic vrea să exprime "atitudinea lipsită de griji a acelor zile îndepărtate într-o formă îndrăzneață și contemporană dezvoltată pentru nonconformiștii de astăzi".

Reprezentanții companiei britanice au spus că noul Rolls-Royce Dawn Silver Bullet va fi produs în doar 50 de unități, iar clienții vor avea acces la o serie de evenimente care presupun cele mai interesante trasee din lume.

Via Rolls-Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru