Rolls-Royce

Luni, 29 Mai 2017 | Modele noi

Luxul ajunge la un alt nivel cu Rolls-Royce Sweptail, cea mai scumpă mașină nouă din lume

Rolls-Royce Sweptail a fost prezentat în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa d'Este. Caroseria lucrată manual și interiorul inspirat de ambarcațiunile de lux sunt ingredientele celei mai scumpe mașini noi din lume.
Joi, 30 Martie 2017 | Modele noi

Rolls Royce lansează nouă exemplare Wraith dedicate celor mai mari muzicieni englezi

Divizia de personalizare Rolls Royce a pregătit nouă exemplare speciale ale actualului Wraith. Limuzina va fi dedicată unor muzicieni englezi celebri.
Marti, 21 Martie 2017 | Modele noi

Aston Martin se gândește să facă din Lagonda o marcă dedicată limuzinelor, capabilă să se dueleze cu Bentley și Rolls Royce

Președintele Aston Martin vrea să transforme Lagonda într-un brand dedicat producției de limuzine. Astfel, Marea Britanie ar urma să mai dea lumii o marcă de talia Rolls Royce și Bentley.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Rolls-Royce Ghost Elegance: versiune unicat cu ampatament mărit și vopsea din diamante pentru un client misterios

Rolls-Royce a dezvoltat versiunea specială Elegance a modelului Ghost pentru un client misterios care și-a dorit un ampatament mărit și vopsea realizată din 1.000 de diamante strivite.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Interviu

INTERVIU Peter Schoppmann, Rolls-Royce: "Nu avem niciun concurent în industria auto. Ne batem cu imobiliare, elicoptere, avioane private și iahturi"

Automarket a avut ocazia de a sta de vorbă cu Peter Shoppmann, omul care se ocupă de dezvoltarea business-ului Rolls-Royce în Germania, Europa de Nord și Europa de Est. Acesta ne-a oferit câteva informații legate de profilul și potențialul mărcii britanice în România.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Economic

Bogații lumii au îngroșat conturile Bentley și Rolls Royce: ambele branduri au avut un 2016 record

Bentley și Rolls Royce au atras și în 2016 foarte mulți clienți. Ambele companii au înregistrat un record de vânzări.
Joi, 27 Octombrie 2016 | Modele noi

Rolls Royce Dawn Inspired by Fashion este o îmbrățișare pentru cei care iubesc lumea modei

Rolls Royce a dezvăluit o ediție specială a modelului decapotabil Dawn, denumită Inspired by Fashion. Acesta a fost creat cu ajutorul mai multor designeri din lumea modei.
Marti, 27 Septembrie 2016 | O lume nebuna

Se vând flote și la Rolls Royce: Cel mai scump hotel din lume a cumpărat 30 de exemplare Phantom, cea mai mare comandă din istoria englezilor

Cel mai scump hotel din lume, programat să se deschidă în 2017, a comandat 30 de exemplare Rolls Royce Phantom în valoare totală de 20 de milioane de dolari. Este cea mai mare comandă din istoria Rolls Royce.
Luni, 19 Septembrie 2016 | PARIS 2016

De ce constructorii auto nu mai dau doi bani pe saloanele auto? Volvo, Ford, Lamborghini sau Bentley nu vin la Paris, cel mai mare salon auto european

Salonul Auto de la Paris va fi afectat de absența mai multor branduri importante. Este pentru prima dată după criza economică mondială când un număr atât de mare de producători nu sunt prezenți la cel mai mare salon auto din Europa.
Luni, 12 Septembrie 2016 | General

Rolls Royce adoptă o strategie diferită de Bentley: "Nu vom renunța la motoarele V12 și nu vom face mașini mai mici decât Ghost"

Rolls Royce preferă să păstreze un caracter exclusivist pentru gama sa de modele. De asemenea, englezii preferă să nu renunțe, pentru moment, la motoarele V12.
Marti, 06 Septembrie 2016 | Modele noi

Rolls Royce vrea să reinventeze roata: ”Cullinan NU va fi un SUV de lux cum este Bentley Bentayga”

Rolls Royce a ținut să lămurească opinia publică nde se va încadra viitorul model Cullinan. Acesta nu va fi un SUV așa cum este Bentayga, oficialii preferând să-i spun vehicul înălțat.
Luni, 22 August 2016 | Modele noi

Cum arată picnicul bogaților: Rolls Royce a pregătit o trusă pentru clienții săi care vor să ia masa în aer liber

Atunci când credeam că le-am văzut pe toate, Rolls Royce lansează o trusă de picnic cu accesorii pe care le regăsim de obicei la restaurantele de lux.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Modele noi

Rolls Royce ne asigură că noul Phantom e pe drum și va fi spectaculos: prima imagine cu limuzina din 2018

Rolls Royce a publicat o imagine oficială cu structura din aluminiu a noului Phantom. Limuzina se va lansa în 2018 și va fi vârful industriei auto.
Joi, 16 Iunie 2016 | Concepte

Conceptul Rolls-Royce Vision Next 100 și viitorul luxului absolut: fără volan, dar în confort suprem într-o mașină fabuloasă

Un interior care seamănă cu un lounge perfect, exterior pe care ar fi invidios chiar și Batman, materiale ultraexclusive, un asistent personal care ia locul volanului și motor electric. Acesta este viitorul transformat într-un concept Rolls-Royce: Vision Next 100.
Luni, 02 Mai 2016 | O lume nebuna

Set de 6 genți la preț de BMW Seria 3: faceți cunoștință cu gențile de 40.000 de euro semnate Rolls-Royce

Clienții Rolls-Royce cu dare de mână pot să-și comande un set de genți construite special pentru portbagajul modelului Wraith. Prețul celor șase piese: 40.000 de euro.
Marti, 29 Martie 2016 | Modele noi

BMW confirmă o versiune de lux a viitorului X7, estimată la peste 100.000 de euro

Un oficial BMW a confirmat zvonurile privind o eventuală versiune de lux a modelului X7. Aceasta va costa peste 100.000 de euro și va avea doar patru locuri.
Marti, 08 Martie 2016 | General

O mână de ajutor: ce mesaje malițioase le-ar putea transmite Mercedes celorlalte mărci de pe piață?

După ce Mercedes a stricat ieri mesajul pe care a vrut să-l trimită către BMW cu ocazia zilei centenarului mărcii bavareze, Automarket le dă o mână de ajutor germanilor și le compune o serie de posibile alte epistole asemănătoare dedicate brandurilor concurente de pe piață.
Marti, 23 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Ne vom despărți de Rolls Royce Phantom: ediția specială Zenith, cântecul de lebădă al limuzinei

Ne pregătim de o despărțire importantă: Rolls Royce Phantom, văzut multă vreme ca limuzina supremă, va ieși din producție anul acesta. Până atunci avem parte de o ediție de final.
Vineri, 08 Ianuarie 2016 | Industrie

Puțin cu puțin: McLaren și-a bătut în 2015 cu 6 unități anteriorul record de vânzări

McLaren, Ferrari și Lamborghini au avut un an 2015-record. Deocamdată doar marca britanică a anunțat cifrele exacte de vânzări pe anul trecut.
Miercuri, 23 Decembrie 2015 | Modele noi

Secretul lui BMW Seria 7, deconspirat: va exista o versiune M760Li cu motor V12 de Rolls Royce

BMW lucrează în mare secret la cel mai puternic Seria 7 creat vreodată. Va avea un motor V12 împrumutat de la Rolls Royce și va fi demn de litera M a diviziei de performanță.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru