Rolls-Royce lansează ediția specială Wraith Luminary: 55 de unități cu plafon cu stele căzătoare și accesorii acoperite cu țesătură din oțel

de Cornel Șocariciu
Marti, 27.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a publicat primele imagini cu Wraith Luminary. Modelul pregătit de britanici va fi asamblat în doar 55 de unități și oferă un plafon cu stele căzătoare, lemn perforat și o țesătură realizată din oțel.

Rolls-Royce lansează ediția specială Wraith Luminary. Producătorul britanic va asambla doar 55 de exemplare, fiecare dintre acestea urmând să ofere o gamă generoasă de elemente speciale.

Caroseria lui Wraith Luminary este vopsită în nuanța nouă Sunburst Grey, iar o serie de accesorii au fost pictate manual în culoarea Saddlery Tan.

Pentru interior, britanicii vin cu o mulțime de noutăți. Panourile din lemn de stejar sunt acum perforate și ascund 176 de LED-uri, iar plafonul Starlight integrează și stele căzătoare. Pentru fabricarea unui astfel de plafon, un specialist Rolls-Royce muncește 20 de ore pentru a lipi fibra optică (1.340 de astfel de fire sunt folosite pentru realizarea plafonului). Conform reprezentanților Rolls-Royce, pe plafon pot apărea 8 stele căzătoare.

Un alt element interesant îl reprezintă țesătura (plasă) din oțel. Toroanele au un diametru cuprins între 0.08 mm și 0.19 mm, iar țesătura îmbracă tunelul median și panourile portierelor.

Așa cum era normal, fiecare exemplar Wraith din colecția Luminary integrează și o plăcuță din oțel pe care a fost gravat textul: Wraith Luminary Collection - One of Fifty-Five.

Comentarii (5)

  • Puff Daddy
    Partikip !
    1 9
  • dementa ajunge la cote inimaginabile!!!
    6 10
  • Calingura
    Arta nu dementa. Plasa aceea de metal arata a mare mestesugareala. Costa foarte mult luxul e a trece cu mana si cu ochiul peste tot si de a simti perfectiune si raritate.

    La o adica, ce naiba sa faci cu banii cand ai foarte multi? Ai muncit ca sa te bucuri. Nu e intotdeauna snobism.
    9 9
  • Corocsenie Adrian
    Foarte fain. Nimic de zis. Inca o data Rolls dovedeste ca stie sa ofere lux dar nu opulent ci discret si interesant. Nu epateaza cu monitoare sclipicioase cat jumatate din bord (gen S class) sau mai stiu eu ce briz brizuri....face ce stie mai bine si anume PERFECTIUNEA !
    10 9
  • si pentru ca nu e Bentley ("prietenii" stiu de ce) in review-urile alea de pe Auto Motor si sport specialistii lu' peste vor ciocani mahniti zonele tari de pe consola centrala si o vor declara cheap.

    calingura puncteaza bine...pana la urma ce sa faci cu banii? sa-i arunci in caini?
    8 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru