BMW solicita sprijinul guvernului german

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 20.01.2009
Grupul BMW cere garantii din partea statului german pentru asigurarea creditelor contractate.

Grupul auto BMW, format din marcile BMW, MINI si Rolls-Royce, solicita ajutorul statului german. BMW cere garantii din partea statului pentru creditele contractate, sustine presa din Germania.

Compana bavareza ar urma sa devina al doilea producator auto din Germania, dupa VW, care ar cere sprijinul statului pentru acoperirerea refinantarii creditelor.

Prabusirea cererii pentru automobile nu este singura problema cu care se confrunta companiile, situatia de pe piata creditelor fiind la fel de neagra pentru industria auto.

BMW nu a luat inca o pozitie oficiala privind interesul pentru un sprijin guvernamental.

Via | Mediafax

Comentarii (1)

  • familia care detine BMW
    mica firma PRIVATA declarata de familia ,,SCHMIDT'' sau cum dreack ii cheama paia care o detin -UN HOBY- in momentul cand alta firma mare (GM) le-a facut o oferta valabila de cumparare are probleme?
    .........pai sa-si vanda actiunile nu sa ceara ajutor ca discounturi la BMW eu nu am auzit si erau considerati cei mai profitabili pe langa PORCHE.....TOYOTA.......ETC
    ........unde e profit este si marja de scadere nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru