FCA

Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini autonome

Premieră pentru grupul Fiat-Chrysler: Maserati va folosi tehnologie BMW pentru conducere autonomă

Maserati va fi primul brand al grupului Fiat Chrysler Automobiles care va folosi tehnologia pentru conducere autonomă dezvoltată de BMW, după cum a anunțat președintele FCA, John Elkann.
Luni, 25 Martie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler a respins alianța cu francezii de la PSA: negocierile ar fi fost încheiate

Grupul PSA a contactat Fiat Chrysler Automobiles în vederea unei alianțe între cei doi producători auto, însă FCA a respins această propunere, potrivit unor surse apropiate de situație și citate de Wall Street Journal.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler modernizează 5 fabrici pentru producția noilor modele Jeep: investiții totale de 4.5 miliarde de dolari: versiuni electrice și hibride până în 2021

Fiat-Chrysler a anunțat că va investi 4.5 miliarde de dolari pentru modernizarea a 5 fabrici din America de Nord unde vor fi construite noile modele Jeep. Grupul italiano-american susține că investițiile sale sunt concentrate acum în zona SUV-urilor, segment așteptat să crească în continuare.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Economic

Constructorii auto riscă amenzi de 4 miliarde euro dacă nu respectă țintele de emisii din 2020: Volkswagen, Fiat-Chrysler și Peugeot-Citroen sunt cele mai vulnerabile

Grupurile Volkswagen, Fiat-Chrysler și Peugeot-Citroen sunt cele mai expuse la primirea unor amenzi din partea Uniunii Europene pentru nerespectarea țintelor de emisii CO2 pentru anul 2020. Analiștii estimează că Volkswagen nu va respecta ținta de 95 de grame pe kilometru și că va primi o amendă de 1.4 miliarde de euro.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Industrie

Strategia Fiat-Chrysler pentru Europa: producție mai mare în Italia pentru Jeep și un nou SUV Alfa Romeo pe platformă cu Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler este așteptat să producă mai multe mașini noi în Italia, printre care modele de la Jeep, Alfa Romeo și Maserati, potrivit unor surse din cadrul companiei, care susțin că FCA vrea să sporească eficiența uzinelor și implicit profiturile sale din Europa.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler, despre declinul Maserati: “Au fost făcute unele greșeli, brandul a fost poziționat greșit, dar trebuie să redresăm vânzările”

Maserati are vânzări și profit în scădere, iar șeful grupului Fiat-Chrysler vrea să redreseze situația. Mike Manley susține că Maserati a fost “poziționat greșit ca un brand de volum”, iar asta a fost doar una dintre greșelile în gestionarea constructorului italian.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Jeep Renegade va primi versiune plug-in hybrid în 2020: producția va avea loc în Italia

Grupul Fiat Chrysler a început pregătirile la fabrica sa din Melfi (Italia) pentru producția lui Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Debutul pe piață al lui Renegade PHEV este programat la începutul anului 2020.
Joi, 23 August 2018 | Economic

Vânzarea Magneti Marelli: grupul FCA ar negocia cedarea furnizorului de componente către un fond de investiții global

Grupul Fiat-Chrysler negociază vânzarea diviziei Magneti Marelli către fondul de investiții global KKR, potrivit unor surse din anturajul companiei. Unul dintre cei mai importanți furnizori de componente din lume, Magneti Marelli are o valoare estimată la circa 3.2 miliarde de euro.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler vorbește despre apusul unei ere: “Trebuie să ne reducem substanțial dependența de diesel”

Sergio Marchionne, CEO-ul grupului Fiat-Chrysler (FCA), estimează că vânzările motoarelor diesel vor scădea pe toate piețele auto și, de aceea, constructorii trebuie să își reducă dependența față de aceste motoare.
Luni, 26 Februarie 2018 | Industrie

Surse din companie: “Grupul Fiat-Chrysler vrea să renunțe la motoarele diesel până în 2022”

Grupul Fiat-Chrysler Automobiles plănuiește să renunțe la motoarele diesel pentru toate brandurile sale, pânâ în 2022, potrivit unor surse din companie care au fost citate de Financial Times.
Joi, 22 Februarie 2018 | Industrie

Bonus de 48 de milioane de dolari pentru Sergio Marchionne: șeful Fiat-Chrysler va fi răsplătit pentru performanța din ultimii ani

Șeful grupului Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, va fi răsplătit cu bonusuri în valoare de aproape 50 de milioane de dolari pentru performanțele pe care le-a obținut în ultimii ani.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Se caută succesor pentru Marchionne: noul șef de la Fiat-Chrysler va fi un membru din conducerea grupului

Grupul Fiat-Chrysler se pregătește pentru înlocuirea lui Sergio Marchionne, care se va retrage în vara acestui an, urmând ca poziția de șef să fie preluată de un membru din conducere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Februarie 2018 | Economic

Reorganizare: italienii vor să reducă din nou producția SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler vrea reducerea programului de lucru la fabrica sa din Torino, responsabilă în principal de producția SUV-ului Maserati Levante, potrivit sindicaliștilor italieni.
Marti, 06 Februarie 2018 | Industrie

Alfa Romeo și Maserati au un nou șef: americanul Tim Kuniskis a mai fost în poziții de conducere la Dodge, Chrysler și Fiat

Grupul Fiat-Chrysler l-a numit pe Tim Kuniskis drept noul șef al producătorilor Alfa Romeo și Maserati, acesta ocupând în trecut poziții de conducere la alte branduri din grup, precum Dodge, Chrysler și Fiat.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Economic

Fiat-Chrysler speră să scape de datorii în acest an: grupul vrea să depășească Ford la profitul obținut în 2018

Fiat-Chrysler Automobiles este pe punctul să scape de toate datoriile până la jumătatea acestui an și să atingă ținte financiare îndrăznețe în 2018, cu posibilitatea să depășească Ford la capitolul profit în 2018, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Industrie

Grupul Fiat-Chrysler rămâne ferm pe poziții: “Jeep nu va fi vândut chinezilor și nimănui"

Șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat răspicat că brandul Jeep nu va fi vândut sub nicio formă, pe fondul speculațiilor că FCA ar dori să cedeze compania către chinezii de la GAC.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Industrie

Investigație: Fiat Chrysler riscă amenzi usturătoare pentru că ar fi fraudat testele de emisii în Franța

Grupul Fiat Chrysler riscă amenzi de câteva miliarde de euro din partea guvernului francez pentru că producătorul ar fi fraudat testele de emisii în Hexagon, potrivit publicației Le Monde.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Industrie

Marchionne este greu de impresionat: “Mașinile electrice nu sunt viabile, nu ai cum să faci profit!”

Șeful grupului Fiat-Chrysler (FCA), Sergio Marchionne, susține că nu există un model economic viabil pentru producția mașinilor electrice astfel încăt să fie obținut profit.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Industrie

Strategie pe 5 ani: Fiat-Chrysler vrea să renunțe anul viitor la brandul Magneti Marelli

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) anunță că planurile sale pentru anul viitor cuprind și separarea de brandul Magneti Marelli. CEO-ul Sergio Marchionne susține că separarea și listarea la bursă a furnizorului de piese auto ar fi cea mai bună soluție pentru valorificarea companiei.
Luni, 14 August 2017 | Industrie

Lista de cumpărături se îngroașă: după succesul cu Volvo, chinezii au pus ochii pe grupul Fiat-Chrysler

Constructorii chinezi au primt ordin de la guvern să se extindă în afara Asiei. Primul pas major: achiziția Fiat-Chrysler Automobiles (FCA), companie curtată de cel puțin patru constructori din China.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Sergio Marchionne, FCA, modele noi Alfa Romeo, Fiat Chrysler Automobiles, noutati Alfa Romeo, poze Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru