Fiat-Chrysler speră să scape de datorii în acest an: grupul vrea să depășească Ford la profitul obținut în 2018

de Petre Barac, Foto: Dreamstime
Marti, 30.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat-Chrysler Automobiles este pe punctul să scape de toate datoriile până la jumătatea acestui an și să atingă ținte financiare îndrăznețe în 2018, cu posibilitatea să depășească Ford la capitolul profit în 2018, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.

Până să se retragă de la cârma FCA în 2019, Sergio Marchionne susține că va lăsa grupul pe o poziție solidă și stabilă în piață, urmând să prezinte și un nou plan de business pentru perioada 2018-2022 în cadrul unui eveniment ce se va desfășura în Italia la începutul lunii iunie.

Șefii grupului și-au luat angajamentul ca Fiat-Chrysler să scape cât mai repede de datorii (estimate la 3 miliarde de dolari), iar acest lucru ar urma să se întâmple până la jumătatea acestui an, potrivit lui Sergio Marchionne.

Grupul FCA estimează pentru 2018 venituri de circa 11 miliarde de dolari înainte de taxe și impozite și ar putea concura cu Ford la capitolul profitabilitate.

“Am urmărit câteva estimări financiare ale competitorilor noștri direcți și cred că există o probabilitate destul de ridicată să depășim Ford la veniturile operaționale în 2018. Dacă aș fi spus cuiva asta acum 5 ani, nimeni nu m-ar fi crezut”, a declarat Sergio Marchionne.

Via Autonews

Comentarii (3)

  • Simt si ei nevoia sa depășească pe cineva!
    1 1
  • Sperantza moare ultima? Daca nu ai cu ce, cum sa reusesti?
    0 0
  • Fiatracu
    Speri mata, da speri degeaba
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru