FCA

Luni, 09 Martie 2020 | Industrie

Șeful PSA: “Trebuie să regândim strategia pentru piața chineză, după fuziunea cu FCA”

PSA și Fiat-Chrysler trebuie să își revizuiască strategia din China pentru a crește vânzările, după finalizarea fuziunii dintre cele două companii, potrivit lui Carlos Tavares, șeful grupului francez.
Joi, 05 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat Chrysler va lansa mai multe modele pe platforma lui 500 electric: “Nu dezvoltăm platforme pentru un singur model”

Fiat Chrysler plănuiește să lanseze mai multe modele pe platforma lui Fiat 500 electric, după cum a declarat șeful brandului Fiat. Potrivit acestuia, FCA nu dezvoltă platforme care să găzduiască un singur model.
Marti, 18 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

FCA anunță că producția lui Fiat 500 electric va debuta în iunie: uzina din Torino produce deja Maserati Ghibli Hybrid

Fiat-Chrysler a anunțat că noul Fiat 500 electric va intra în producție în luna iunie 2020, la fabrica din Torino. Potrivit FCA, aceeași uzină a început producția versiunii hibride a lui Maserati Ghibli.
Luni, 17 Februarie 2020 | Industrie

Fiat a oprit temporar producția lui 500L: fabrica din Serbia a rămas fără componentele din China

Fiat-Chrysler a anunțat suspendarea temporară a producției din Serbia, acolo unde este construit modelul 500L, pe fondul lipsei de componente importate din China ca urmare a epidemiei de coronavirus.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler: “Sper ca fuziunea cu PSA să fie finalizată la începutul lui 2021”

Mike Manley, CEO-ul Fiat-Chrysler, a declarat că actele fuziunii cu PSA ar putea fi semnate la începutul anului viitor, întrucât “discuțiile avansează foarte bine”.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Industrie

Surse: Grupul PSA are sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu FCA: un memorandum, până la sfârșitul anului

Grupul PSA a obținut sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu Fiat-Chrysler, potrivit unor surse apropiate de situație, care susțin că un memorandum de înțelegere va fi semnat până la finalul lui 2019.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler caută parteneri pentru dezvoltarea de mașini electrice: Faraday Future, pe lista candidaților

Alianța Fiat-Chrysler analizează posibilitatea de a încheia parteneriate pentru producția de mașini electrice, iar pe lista candidaților se numără start-up-urile americane Faraday Future și Seres.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea PSA-FCA: actele vor fi semnate în “săptămânile următoare”

Fiat-Chrysler și grupul PSA au transmis angajaților că actele privind fuziunea vor fi semnate în săptămânile următoare, potrivit informațiilor obținute de Reuters. Oficialii FCA nu sunt îngrijorați de procesul intentat de General Motors, așteptând ca fuziunea cu PSA să decurgă în condiții optime.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea cu FCA, pe placul angajaților PSA: “Vom rămâne vigilenți și așteptăm mai multe detalii privind viitorul fabricilor”

Fuziunea cu FCA a primit aviz favorabil din partea angajaților și a sindicatelor PSA, aceștia spunând că vor rămâne “vigilenți” și că așteaptă mai multe detalii clare cu privire la viitorul fabricilor.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Industrie

Alianța Fiat-Chrysler negociază din nou o fuziune cu Grupul PSA Peugeot-Citroen: noul constructor ar produce 9 milioane de mașini anual

Alianța Fiat-Chrysler a reluat negocierile pentru o fuziune cu Grupul PSA Peugeot-Citroen. Un acord ar conduce la crearea unui constructor care produce 9 milioane de mașini anual.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler vrea producție proprie de baterii pentru mașini electrice și hibride: grupul investește 50 de milioane de euro la Torino

Fiat-Chrysler a anunțat că va deschide o linie de producție pentru bateriile ce vor echipa viitoarele modele electrice și hibride din grup. Producția va avea loc la uzina din Torino, după o investiție inițială de 50 de milioane de euro.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa

Lancia, brandul “abandonat” de grupul Fiat-Chrysler, a reușit să vândă peste 45.000 de mașini în primele 9 luni, doar pe piața din Italia, depășind vânzările totale Alfa Romeo în Europa. Cu un singur model în gamă, Ypsilon, Lancia a dispărut însă din planurile de viitor ale grupului italian.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

Grevă la o fabrică FCA din Italia, după decesul unui angajat: sindicatele cer măsuri suplimentare de protecție a muncii

Decesul unui angajat în tura de noapte a provocat o grevă la uzina Fiat-Chrysler din Cassino (Italia), acolo unde sunt produse modelele Alfa Romeo Giulia și Stelvio. Compania a confirmat nefericitul accident, în timp ce sindicatele cer explicații și măsuri suplimentare de protecție a muncii.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Industrie

FCA pregătește producția SUV-ului Tonale și a lui Panda Hybrid: investiții de un miliard de euro pentru uzina din Pomigliano

Grupul FCA va investi circa un miliard de euro pentru a începe producția noului SUV Alfa Romeo Tonale și a lui Fiat Panda Hybrid. Cele două modele vor fi produse la uzina italiană din Pomigliano.
Marti, 06 August 2019 | Industrie

Maserati are vânzări “dezamăgitoare” în 2019, dar speră la profit din 2020: 10 modele noi sau revizuite vor fi lansate în următorii 4 ani

Maserati a înregistrat pierderi de 119 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, producția fiind redusă ca urmare a vânzărilor “dezamăgitoare”. Italienii speră totuși să treacă pe profit de anul viitor. În următorii 4 ani, Maserati pregătește 10 modele noi sau revizuite.
Luni, 05 August 2019 | Industrie

Mesajul Fiat-Chrysler pentru industria auto: “Discutăm despre alianțe, dar ne putem descurca și singuri”

Șeful Fiat-Chrysler s-a declarat “bucuros” să discute despre posibile alianțe cu alți producători, însă susține că FCA se poate descurca și pe cont propriu.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler intră în parteneriat cu Enel și Engie: producătorul vrea să instaleze 700 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Europa, în următorii 2 ani

Fiat Chrysler va colabora cu Enel și Engie pentru instalarea a 700 de stații europene de încărcare pentru mașini electrice în următorii 2 ani, potrivit unui anunț oficial al grupului. FCA spune că modele viitoare precum Fiat 500 BEV și Jeep Renegade PHEV vor putea fi încărcate la “costuri convenabile” pentru clienți.
Luni, 03 Iunie 2019 | Industrie

Negocieri pentru fuziune: Fiat-Chrysler vrea să câștige susținerea guvernului francez cu o ofertă mai bună pentru Renault

Fiat-Chrysler are o ofertă mai bună pentru Renault, ce cuprinde dividende speciale și mai multe garanții pentru siguranța joburilor, în speranța că această nouă propunere de fuziune va avea susținerea guvernului francez, potrivit unor surse apropiate de negocierile celor două entități.
Joi, 30 Mai 2019 | Industrie

Președintele Renault, despre fuziunea cu FCA: “Nu vor exista concedieri, iar alianța cu Nissan va fi mai puternică”

Președintele Renault spune că fuziunea cu Fiat-Chrysler va întări alianța cu Nissan, iar această mutare nu va presupune concedieri ale angajaților. Jean-Dominique Senard este optimist că fuziunea dintre Renault și FCA nu va întâmpina prea multe obstacole.
Vineri, 24 Mai 2019 | Industrie

Sărbătoare la Fiat: modelul 500X a atins o producție de 500.000 de exemplare

Fiat a anunțat că modelul 500X a atins o producție totală de 500.000 de unități. Exemplarul cu numărul 500.000 reprezintă o ediție specială “120th” și a fost produs în fabrica FCA din Melfi (Italia).

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Sergio Marchionne, FCA, modele noi Alfa Romeo, Fiat Chrysler Automobiles, noutati Alfa Romeo, poze Alfa Romeo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru