Șeful Fiat-Chrysler: “Sper ca fuziunea cu PSA să fie finalizată la începutul lui 2021”

de Paul Cosma
Joi, 23.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mike Manley, CEO-ul Fiat-Chrysler, a declarat că actele fuziunii cu PSA ar putea fi semnate la începutul anului viitor, întrucât “discuțiile avansează foarte bine”.

La sfârșitul lunii octombrie 2019, grupul PSA și Fiat-Chrysler au anunțat că vor fuziona și că vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.

Potrivit ultimelor informații, negocierile dintre cele două entități ar putea fi finalizate în următoarele 12-14 luni, astfel încât actele să fie semnate la începutul anului 2021. Anunțul a fost făcut de Mike Manley, CEO-ul Fiat-Chrysler.

“Discuțiile avansează foarte bine. Nu mă aștept să apară obstacole majore care să amâne o înțelegere finală,” a declarat șeful FCA.

Unul dintre scopurile fuziunii este reducerea costurilor de operare. De altfel, producătorii estimează că vor economisi până la 3.7 miliarde de euro pe an, fără să ia în calcul eventualele închideri de uzine.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru