Feedback

Negocieri pentru fuziune: Fiat-Chrysler vrea să câștige susținerea guvernului francez cu o ofertă mai bună pentru Renault

Publicat Luni, 03.06.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Negocieri pentru fuziune: Fiat-Chrysler vrea să câștige susținerea guvernului francez cu o ofertă mai bună pentru Renault - Poza 1
Fiat-Chrysler are o ofertă mai bună pentru Renault, ce cuprinde dividende speciale și mai multe garanții pentru siguranța joburilor, în speranța că această nouă propunere de fuziune va avea susținerea guvernului francez, potrivit unor surse apropiate de negocierile celor două entități.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a confirmat săptămâna trecută că a primit o propunere concretă de fuziune din partea Alianței Fiat-Chrysler, iar francezii vor lua o decizie în cursul acestei săptămâni.

Surse citate de agenția Reuters spun acum că FCA ar fi venit cu o propunere mai avantajoasă pentru Renault, ce include dividende speciale și mai multe garanții pentru siguranța joburilor. Prin această nouă propunere, FCA ar dori să obțină susținerea guvernului francez pentru fuziunea cu Renault.

În cazul în care propunerea va fi acceptată, compania rezultată în urma fuziunii FCA-Renault ar urma să aibă sediul în Franța, iar Executivul de la Paris ar urma să primească un loc în board.

Inițial, FCA dorea ca sediul să fie la Londra, dar acum ar fi propus Parisul pentru a câștiga simpatia oficialilor francezi. Potrivit surselor Reuters, guvernul francez ar urma să dețină 7.5% din acțiunile viitoarei companii FCA-Renault.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru