Guvernul francez

Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Industrie

Franța vrea să evite închiderea fabricii Bridgestone: guvernul este dispus să investească alături de producătorul de anvelope

Guvernul francez a anunțat că este dispus să investească în fabrica de anvelope Bridgestone, unde lucrează peste 860 de angajați, după ce producătorul japonez a spus că vrea să închidă uzina din cauza vânzărilor scăzute.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Industrie

Surse: Grupul PSA are sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu FCA: un memorandum, până la sfârșitul anului

Grupul PSA a obținut sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu Fiat-Chrysler, potrivit unor surse apropiate de situație, care susțin că un memorandum de înțelegere va fi semnat până la finalul lui 2019.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Industrie

Presa franceză: board-ul Renault vrea ca noul CEO să fie Luca de Meo, actualul șef de la Seat

Board-ul Renault vrea ca noul CEO al companiei să fie Luca de Meo, actualul șef de la Seat, acesta fiind preferat în dauna lui Patrick Koller, CEO Faurecia, potrivit informațiilor din presa franceză. Luca de Meo ar fi obținut sprijinul guvernului francez pentru a ocupa poziția de CEO Renault.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii caută un nou CEO pentru Renault: “Experiența este mai importantă decât naționalitatea”

Renault este în căutarea unui CEO permanent, iar guvernul francez susține că, în acest caz, “experiența în redresarea unei companii este mai importantă decât naționalitatea”.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta CEO-ului nu a fost încă stabilită

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse guvernamentale, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă stabilită.
Luni, 03 Iunie 2019 | Industrie

Negocieri pentru fuziune: Fiat-Chrysler vrea să câștige susținerea guvernului francez cu o ofertă mai bună pentru Renault

Fiat-Chrysler are o ofertă mai bună pentru Renault, ce cuprinde dividende speciale și mai multe garanții pentru siguranța joburilor, în speranța că această nouă propunere de fuziune va avea susținerea guvernului francez, potrivit unor surse apropiate de negocierile celor două entități.

Tag-uri similare

Renault, Fiat-Chrysler, FCA, negocieri, oferta, guvernul francez
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru