Negocieri

Marti, 14 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Negocieri cu VW: americanii de la Fisker vor să folosească platforma MEB pentru SUV-ul electric Ocean

Start-up-ul american Fisker susține că negociază cu Volkswagen pentru ca viitorul SUV electric Ocean să folosească platforma MEB a grupului german, potrivit informațiilor Bloomberg. Producția lui Fisker Ocean ar urma să înceapă anul viitor, iar SUV-ul ar putea fi comercializat în Europa din 2022.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Industrie

Acord între Volkswagen și clienții afectați de Dieselgate în Germania: grupul va plăti despăgubiri de 830 de milioane de euro către 260.000 de persoane

Grupul Volkswagen a ajuns la un acord cu asociația clienților germani afectați de Dieselgate și va plăti despăgubiri de 830 de milioane de euro către aproximativ 260.000 de persoane. Grupul susține că această soluție este una “corectă” și că banii vor fi acordați clienților într-o singură tranșă începând din martie.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Industrie

Negocieri: Geely vrea să cumpere un pachet de acțiuni la Aston Martin

Chinezii de la Geely, proprietarii Volvo și Lotus, vor să cumpere un pachet de acțiuni la Aston Martin, potrivit unor surse apropiate de situație. În urmă cu o lună, britanicii anunțau că poartă discuții cu potențiali investitori pentru “parteneriate pe termen lung”.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Industrie

Negocieri cu sindicatele: Audi ar urma să concedieze 9.500 de angajați până în 2025

Audi va concedia 9.500 de angajați până în 2025, potrivit unor surse care au participat la negocierile dintre sindicate și constructor. Cei 61.000 de angajați din Germania au joburile “asigurate” până în 2029.
Luni, 05 August 2019 | Industrie

Mesajul Fiat-Chrysler pentru industria auto: “Discutăm despre alianțe, dar ne putem descurca și singuri”

Șeful Fiat-Chrysler s-a declarat “bucuros” să discute despre posibile alianțe cu alți producători, însă susține că FCA se poate descurca și pe cont propriu.
Luni, 03 Iunie 2019 | Industrie

Negocieri pentru fuziune: Fiat-Chrysler vrea să câștige susținerea guvernului francez cu o ofertă mai bună pentru Renault

Fiat-Chrysler are o ofertă mai bună pentru Renault, ce cuprinde dividende speciale și mai multe garanții pentru siguranța joburilor, în speranța că această nouă propunere de fuziune va avea susținerea guvernului francez, potrivit unor surse apropiate de negocierile celor două entități.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Industrie

Șeful Peugeot-Citroen susține că nu se concentrează pe un parteneriat cu Fiat-Chrysler: “Evaluăm mai multe oportunități, dar nu țintim o anumită companie”

Grupul PSA nu se concentrează pe negocierea unui parteneriat cu Fiat-Chrysler, după cum a declarat CEO-ul Carlos Tavares. “Nu țintim o anumită companie”, a spus Tavares, menționând că Peugeot-Citroen evaluează mai multe oportunități de colaborare.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Industrie

Planuri mari la Renault: francezii se gândesc din nou la fuziunea cu Nissan și apoi vor să cumpere Fiat-Chrysler

Renault vrea să repornească negocierile privind fuziunea cu Nissan în cel mult 12 luni, potrivit unor surse citate de Financial Times. Ulterior, francezii vor să facă o ofertă pentru cumpărarea grupului Fiat-Chrysler.
Luni, 25 Martie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler a respins alianța cu francezii de la PSA: negocierile ar fi fost încheiate

Grupul PSA a contactat Fiat Chrysler Automobiles în vederea unei alianțe între cei doi producători auto, însă FCA a respins această propunere, potrivit unor surse apropiate de situație și citate de Wall Street Journal.
Vineri, 15 Martie 2019 | Industrie

BMW și Daimler negociază dezvoltarea mașinilor electrice pe o platformă comună: costurile ar fi reduse cu 7 miliarde de euro

BMW și Daimler poartă discuții în vederea dezvoltării unei platforme comune pentru viitoarele mașini electrice, “economiile la buget” urmând să fie de cel puțin 7 miliarde de euro pentru fiecare, susține presa germană, citată de Reuters.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Economic

Amazon și GM vor să investească la Rivian: start-up-ul american a lansat un pick-up electric ce va fi vândut și în Europa

Amazon și General Motors negociază o posibilă investiție la Rivian Automotive, start-up-ul american ce a lansat pe piață un pick-up electric. Potrivit unor surse citate de Reuters, valoarea Rivian este estimată la 1-2 miliarde de dolari, iar Amazon și GM ar urma să dețină acțiuni în cadrul companiei.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo caută finanțatori pentru brandul Polestar: constructorul negociază cu investitori din SUA și China

Volvo a anunțat că poartă discuții cu investitori din SUA și China ca să obțină finanțare externă suplimentară pentru brandul său Polestar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen vrea ca noua platformă MEB să fie folosită și de rivali: “Sperăm să devină un standard nu doar pentru grupul VW”

Platforma modulară MEB, dedicată mașinilor electrice din Grupul Volkswagen, ar putea fi împrumutată și altor companii rivale. În acest sens, nemții poartă negocieri avansate cu alți competitori și speră ca MEB “să devină un standard nu doar pentru grupul VW”.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Economic

Audi a oprit producția de la Ingolstadt din cauza grevei din Ungaria: angajații maghiari au refuzat mai multe propuneri salariale

Audi a închis fabrica sa din Ingolstadt până miercuri, din cauza grevei angajaților din Ungaria. Muncitorii maghiari cer măriri salariale de peste 20% și au refuzat toate ofertele Audi de până acum.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla negociază cu chinezii: constructorul vrea un nou furnizor de baterii pentru noua fabrică de mașini electrice din Shanghai

Tesla a semnat un acord preliminar cu compania chineză Tianjin Lishen pentru furnizarea de baterii în cadrul noii fabrici de mașini electrice pe care o construiește la Shanghai. Astfel, Tesla vrea să-și reducă dependența față de Panasonic, unicul său furnizor.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Industrie

Alianța dintre Volkswagen și Ford, tot mai aproape de realitate: “Negocierile au intrat în faza finală, totul va fi clar în scurt timp”

Volkswagen și Ford discută ultimele detalii înainte ca alianța lor să fie consfințită, iar nemții spun că negocierile au ajuns în faza finală, potrivit Reuters.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Industrie

Ford pregătește concedieri în Germania: producția modelului C-Max la Saarlouis va fi încheiată

Ford a anunţat că a început negocierile cu reprezentanţii angajaţilor germani privind potenţiale concedieri la fabrica sa din Saarlouis, în urma deciziei de a renunţa la fabricarea modelului Ford C-Max.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen ar putea folosi fabricile Ford din SUA: “Suntem în negocieri avansate privind o alianță globală”

Șeful VW, Herbert Diess, a spus că este în discuții avansate cu Ford pentru o alianță globală și că există posibilitatea ca Volkswagen să folosească fabricile constructorului american pentru a produce mașini în Statele Unite.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Industrie

Apel disperat pentru un acord între UE și Marea Britanie: constructorii europeni cer negociatorilor să evite “cel mai negru scenariu” pentru Brexit

Producătorii auto și furnizorii de componente din Europa trag un semnal de alarmă înaintea summit-ului pe tema Brexit. Reuniți sub vocea Asociației Constructorilor de Automobile din Europa (ACEA), aceștia cer negociatorilor să evite “cel mai negru scenariu” pentru Brexit și să obțină un acord între UE și Marea Britanie.
Joi, 23 August 2018 | Economic

Vânzarea Magneti Marelli: grupul FCA ar negocia cedarea furnizorului de componente către un fond de investiții global

Grupul Fiat-Chrysler negociază vânzarea diviziei Magneti Marelli către fondul de investiții global KKR, potrivit unor surse din anturajul companiei. Unul dintre cei mai importanți furnizori de componente din lume, Magneti Marelli are o valoare estimată la circa 3.2 miliarde de euro.

Tag-uri similare

Opel, Fiat, GM, General Motors, Germania, Chrysler, alianta, Magna, faliment, negocieri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru