Magna

Sambata, 08 August 2020 | Masini electrice si hibride

Fisker vrea să producă SUV-ul electric Ocean în Austria: un acord cu Magna ar putea fi semnat în câteva luni

Start-up-ul american Fisker a anunțat că are o înțelegere preliminară cu canadienii de la Magna prin care SUV-ul electric Ocean să fie construit la uzina din Graz, Austria. Potrivit datelor oficiale, un acord final ar urma să fie semnat în câteva luni, iar producția lui Fisker Ocean să înceapă în ultimul trimestru din 2022.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Industrie

Magna va produce scaune pentru BMW în Cehia: uzina va începe activitatea până la sfârșitul lui 2018

Magna International a deschis o fabrică de scaune în Cehia și va furniza aceste componente către BMW în Europa. Producția este așteptată să înceapă până la sfârșitul acestui an. Detaliile contractului de furnizare și costul investiției nu au fost dezvăluite.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Industrie

Parteneriat cu canadienii de la Magna: BMW își extinde dezvoltarea platformei de mașini autonome

Magna International a semnat un parteneriat cu BMW și se alătură constructorului bavarez în efortul său de a dezvolta o platformă de mașini autonome până în 2021.
Joi, 26 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Magna Steyr Mila Plus este primul supercar hibrid al unui furnizor auto

Magna Steyr, unul dintre numele pe care îl asociem cu asamblarea unor modele europene extrem de importante, a proiectat conceptul unui supercar hibrid. El va fi expus în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 17 Octombrie 2014 | Industrie

Vânzările de modele cabrio au scăzut la jumătate în ultimii şapte ani

Automobilele decapotabile nu mai sunt la fel de populare ca acum câţiva ani. În Europa şi America de Nord, vânzările au scăzut la jumătate faţă de cifrele din 2007.
Sambata, 30 Martie 2013 | Modele noi

BMW pregătește lansarea celei de-a treia generații a popularului Mini

Divizia Mini din cadrul grupului BMW se pregătește de o schimbare majoră. În curând va fi introdusă a treia generație a modelului, iar prima imagine cu interiorul a ajuns deja pe internet.
Marti, 21 Iunie 2011 | Industrie

Hyundai nu vrea să cumpere Opel

Coreenii de la Hyundai au infirmat zvonurile care anunţau că ar fi printre constructorii interesaţi de achiziţia mărcii Opel.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Industrie

Magna ar putea cumpăra Pininfarina anul acesta

Magna plănuieşte o preluare a carosierului italian Pininfarina, aflat într-o situaţie financiară precară. Un raport trimestrial al constructorului italian anunţă o eventuală vânzare până la sfârşitul acestui an.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Economic

GM a restituit guvernului german 1.5 miliarde de euro

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a anuntat ca GM a finalizat rambursarea ajutorului de 1.5 miliarde de euro, suma acordata pentru salvarea Opel.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Economic

Magna le-ar putea cere celor de la GM 100 de milioane de euro

Vicepresedintele Magna a declarat astazi ca intentioneaza sa cera despagubiri celor de la GM dupa anularea tratativelor de cumparare a constructorului Opel. Surse neoficiale afirma ca Magna ar putea cere 100 de milioane de euro.
Duminica, 08 Noiembrie 2009 | Economic

Cruze si Spark, modelele cu care Chevrolet "ataca" Europa

In cadrul unei conferinte de presa tinuta la Detroit, oficialii GM au declarat ca Chevrolet doreste sa ajunga la un milion de unitati vandute in Europa in cursul unui an.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | General

Vladimir Putin: "Batalia pentru Opel nu s-a terminat"

Premierul rus Vladimir Putin a declarat ca lupta pentru preluarea Opel nu s-a incheiat. Potrivit acestuia, GM nu poate decide soarta constructorului german.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Octombrie 2009 | Industrie

Vanzarea Opel va fi finalizata astazi

Magna International va semna astazi contractul de vanzare al marcii Opel cu americanii de la General Motors. Consortiul Magna International-Sberbank va cumpara 55% din actiunile Opel.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Industrie

Chryser rupe contractele de productie cu Magna

Fiat a crezut de cuviinta ca Magna a devenit un concurent de piata auto dupa ce a preluat pachetul majoritar la Opel. Drept pentru care, Chrysler renunta la contractele de productie cu compania austro-canadiana.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Industrie

Porsche ar putea renunta la contractul cu Magna

Directorul Volkswagen ii ameninta pe cei de la Magna ca va renunta la contractul cu acestia pentru productia lui Porsche Cayman si cea a lui Boxster din cauza afacerii Opel.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Industrie

Volkswagen si BMW renunta la contractele cu Magna

Volkswagen si BMW intentioneaza sa rupa contractele cu Magna, dupa ce compania austro-canadiana a preluat pachetul de actiuni majoritar al Opel.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Industrie

Opel va produce noua generatie Astra in Rusia

Presedintele Sberbank a declarat recent ca uzina GM din Sankt Petersburg, Rusia, se va ocupa de productia noii generatii a modelului Astra.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Industrie

Magna ar putea concedia circa 10.500 de angajati Opel

La nivel european, Magna ar putea concedia aproape 10.500 de angajati ai companiei Opel. Dintre acestia, 4.000 de angajati care vor fi concediati sunt din Germania.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Industrie

Belgienii de la RHJ cer comisiei europene sa investigheze vanzarea Opel

Vanzarea Opel catre concernul Magna-Sberbank va fi investigata de catre Comisia Europeana la cererea belgienilor de la RHJ International.
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Industrie

GM cere ajutorul guvernelor europene

Compania General Motors se gandeste tot mai serios sa pastreze pachetul de actiuni al constructorului Opel. Ei cer insa ajutorul mai multor guverne europene pentru a putea relansa compania.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Porsche, Nissan, Citroen, Opel, Fiat, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru