Magna

Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Industrie

Belgienii de la RHJ cresc oferta pentru Opel

RHJ International a anuntat ca ofera 300 de milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni la Opel. In plus belgienii au scazut si pretentiile de ajutor guvernamental.
Vineri, 21 August 2009 | Industrie

GM analizeaza astazi ofertele finale pentru Opel

General Motors va anunta noul proprietar al marcii Opel la sfarsitul acestei zile. Lupta acerba dintre Magna si RHJ International este pe cale de a lua sfarsit, iar favoriti sunt canadienii de la Magna, care vor fi sprijiniti de catre statul german cu 4.5 miliarde de euro.
Joi, 20 August 2009 | Economic

Guvernul german sprijina Magna in cursa pentru Opel

Lupta dintre Magna si belgienii de la RHJ International se apropie de sfarsit. Statul german sprijina Magna in timp ce GM inclina catre oferta celor de la RHJ.
Luni, 03 August 2009 | Industrie

Ford vrea sa vanda Volvo pierzatorului licitatiei pentru Opel

Ford spera sa atraga unul dintre potentialii investitori ai lui Opel inspre marca Volvo dupa ce licitatia pentru Opel va fi incheiata. Americanii de la Ford vor sa negocieze doar cu cei de la Magna sau cei de la RHJ International.
Joi, 23 Iulie 2009 | Industrie

Magna si RHJ lupta strans pentru preluarea Opel

General Motors a anunta oficial ca ultimele tratative de preluare a concernului Opel se tin cu Magna si belgienii de la RHJ International.
Duminica, 19 Iulie 2009 | Economic

GM decide saptamana viitoare noul posesor al Opel

Batalia pentru uzinele germane Opel se va da intre Magna si RHJ. General Motors va lua o decizie in ceea ce priveste cumparatorul fabricilor saptamana viitoare.
Marti, 07 Iulie 2009 | Industrie

GM: "Oferta chinezilor pentru Opel este formidabila"

Bejing Auto a facut o oferta tentanta pentru preluarea Opel, catalogata de General Motors drept "formidabila". In aceste conditii, Magna ar putea pierde cursa in fata chinezilor.
Miercuri, 01 Iulie 2009 | Industrie

GM opreste negocierile cu Magna pentru Opel?

Tranzactia dintre General Motors si Magna a ajuns la un impas, iar situatia s-a schimbat in favoarea belgienilor de la RHJ International. Opel ar putea sa aiba un actionar majoritar de origine belgiana.
Vineri, 05 Iunie 2009 | Industrie

Seful Fiat: "Inca ne intereseaza Opel"

Sergio Marchionne, administratorul delegat al companiei Fiat, confirma faptul ca afecerea dintre Opel si Magna nu e incheiata, Fiat asteptand inca un raspuns favorabil din partea autoritatilor germane.
Joi, 04 Iunie 2009 | Industrie

Telenovela Opel nu s-a incheiat: Fiat reintra pe fir!

Desi saptamana trecuta parea ca lucrurile s-au limpezit in privinta Opel si ca marca germana ajunge la Magna/GAZ, declaratiile recente ale oficialilor germani intorc situatia.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Autoipoteze

Viitorul Mini Roadster este asteptat la Frankfurt

Mini ar putea aduce la Frankfurt un concept care sa anticipeze viitorul sau roadster de serie, un model bazat pe actualul Cooper Cabrio.
Marti, 02 Iunie 2009 | Industrie

Magna: "Opel va redeveni profitabil in 2011"

Magna a anuntat recent ca Opel va putea redeveni o companie profitabila in maxim doi ani. De succesul brandului german se vor ocupa modelele Insignia si Astra.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Iunie 2009 | Industrie

Uzina GAZ din Moscova poate produce modele Opel in 6-9 luni

Uzina de productie GAZ din estul Moscovei va putea sa produca modele Opel incepand cu primavara anului viitor dupa ce consortiul Magna-GAZ a cumparat marca Opel de la GM.
Duminica, 31 Mai 2009 | Industrie

OFICIAL: Opel pleaca de la GM la Magna, via Rusia

Opel a fost cedat de GM catre Magna, Rusia jucand insa un rol esential in afacere. In perioada urmatoare vor disparea 11.000 de joburi in cadrul uzinelor Opel.
Vineri, 29 Mai 2009 | Industrie

Ultima ora: Opel-Magna, acord de principiu

Reprezentantii GM si cei ai consortiului Magna/GAZ au ajuns la un acord de principiu pentru Opel. Marca germana nu va ajunge, astfel, in Grupul Fiat.
Vineri, 29 Mai 2009 | Industrie

Cursa pentru Opel: Fiat out?

Fiat a anuntat ca nu are de gand sa participe la discutiile din ultima zi dedicata cumpararii Opel din cauza ca nu are garantii din partea guvernului german. Reprezentantii Magna nu au dat inca un raspuns.
Joi, 28 Mai 2009 | Industrie

Cursa pentru Opel: au ramas doi candidati

Fiat si consortiul Magna/GAZ se bat in continuare pentru Opel dupa ce belgienii de la RHJ International au renuntat la oferta initiala in cursul negocierilor.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Industrie

Astazi se depun ofertele de preluare Opel. Cine preia marca germana?

Fiat, Magna-GAZ si RHJ International vor sa preia Opel. Astazi se depun oficial ofertele, urmand ca viitorul marcii sa fie decis pana la sfarsitul lunii mai.
Luni, 18 Mai 2009 | Industrie

Opel ar putea sa produca modele Ford, Peugeot si Citroen

In cazul in care Opel va fi vandut companiei Magna, uzinele germanilor vor produce si modele ale competitiei.
Marti, 05 Mai 2009 | Industrie

Magna confirma interesul pentru Opel

Principalii adversari ai celor de la Fiat in preluarea unei bucati din Opel, compania Magna, a confirmat discutiile cu oficialii Opel, GM si cu guvernul german.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Porsche, Nissan, Citroen, Opel, Fiat, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru