Magna si RHJ lupta strans pentru preluarea Opel

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.07.2009
General Motors a anunta oficial ca ultimele tratative de preluare a concernului Opel se tin cu Magna si belgienii de la RHJ International.

Lupta pentru preluarea Opel se apropie de sfarsit. Daca la inceputul saptamanii General Motors anunta trei candidati in cursa pentru achizitia Opel, astazi gigantul american a emis un nou comunicat de presa in care se arata ca doar Magna si belgienii de la RHJ International au mai ramas pe pozitii. GM a inaintat o analiza preliminara a ofertelor definitive primite pentru Opel, conducerii constructorului german si reprezentantilor guvernului.

John Smith, negociatorul sef GM pentru vanzarea Opel, a declarat ca la Detroit a avut loc o dezbatere stransa asupra ofertelor primite din partea candidatilor. Rezultatul a fost respingerea propunerii inaintate de chinezii de la BAIC si aprofundarea discutiilor cu reprezentantii conglomeratelor Magna si RHJ.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • Arthur
    OPEL
    Cred ca GM ii cam aerian in ceea ce priveste managementul si marketingul ... Daca as fi in locul nemtilor nu as lasa ca OPEL sa "plece" la cine-stie ce congolezi sau fiatisti, ci as rascumpara societatea, care sunt sigura ca, cu un bun management poate concura orice alta marca ... totusi vorbim de Germania, nu de Romania si a ei industrie auto frantuzeasca de 2 bani vechi ...
    2 1
  • Fratele lui Arthur
    Ai dreptate Arthur in ceea ce priveste frantujii cu technologie lor de 3 lulele.
    0 1
  • Carlos
    Prostia e molipsitoare si nu doare
    Cat de idioti puteti fi sa comparati parcursul celor de la Opel cu o marca low-cost cum e Dacia ???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru