RHJ

Sambata, 05 Septembrie 2009 | Industrie

GM cere ajutorul guvernelor europene

Compania General Motors se gandeste tot mai serios sa pastreze pachetul de actiuni al constructorului Opel. Ei cer insa ajutorul mai multor guverne europene pentru a putea relansa compania.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | Industrie

Belgienii de la RHJ cresc oferta pentru Opel

RHJ International a anuntat ca ofera 300 de milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni la Opel. In plus belgienii au scazut si pretentiile de ajutor guvernamental.
Vineri, 21 August 2009 | Industrie

GM analizeaza astazi ofertele finale pentru Opel

General Motors va anunta noul proprietar al marcii Opel la sfarsitul acestei zile. Lupta acerba dintre Magna si RHJ International este pe cale de a lua sfarsit, iar favoriti sunt canadienii de la Magna, care vor fi sprijiniti de catre statul german cu 4.5 miliarde de euro.
Joi, 20 August 2009 | Economic

Guvernul german sprijina Magna in cursa pentru Opel

Lupta dintre Magna si belgienii de la RHJ International se apropie de sfarsit. Statul german sprijina Magna in timp ce GM inclina catre oferta celor de la RHJ.
Joi, 23 Iulie 2009 | Industrie

Magna si RHJ lupta strans pentru preluarea Opel

General Motors a anunta oficial ca ultimele tratative de preluare a concernului Opel se tin cu Magna si belgienii de la RHJ International.
Duminica, 19 Iulie 2009 | Economic

GM decide saptamana viitoare noul posesor al Opel

Batalia pentru uzinele germane Opel se va da intre Magna si RHJ. General Motors va lua o decizie in ceea ce priveste cumparatorul fabricilor saptamana viitoare.

Tag-uri similare

Opel, GM, General Motors, Germania, Marea Britanie, Spania, Rusia, cursa, actiuni, Magna
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru