BAIC

Joi, 19 Mai 2022 | Modele noi

Chinezii recidivează: BAIC a lansat un SUV care copiază designul Jeep și Toyota Land Cruiser

Constructorul chinez de automobile BAIC a lansat un SUV care copiază designul modelelor Jeep și al lui Toyota Land Cruiser. Modelul se numește BJ60 și este oferit cu un propulsor hibrid care oferă o autonomie de 1000 de kilometri.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Industrie

Chinezii de la BAIC vor să-și mărească participația la Daimler: un pachet de 5% a fost cumpărat în iulie 2019

Chinezii de la BAIC vor să-și mărească numărul de acțiuni deținute la Daimler, potrivit unor surse apropiate de situație. În luna iulie 2019, BAIC a cumpărat un pachet de 5% din acțiunile grupului german.
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

Chinezii de la BAIC au cumpărat 5% din Daimler: grupul german spune că investiția este “binevenită”

Grupul chinez BAIC a cumpărat 5% din acțiunile Daimler, nemții spunând că investiția este “binevenită”. Tranzacția vine după ce, anul trecut, miliardarul Li Shufu (președintele Geely) a cumpărat 9.69% din Daimler pentru aproximativ 9 miliarde de dolari.
Luni, 13 Mai 2019 | Economic

Chinezii de la BAIC vor să cumpere 5% din Daimler: tranzacție estimată la 3 miliarde de euro

Grupul chinez BAIC vrea să achiziționeze un pachet de 5% din acțiunile Daimler, tranzacția fiind estimată la circa 3 miliarde de euro, potrivit unor surse din cadrul companiei. BAIC susține că Daimler a fost notificat asupra intenției sale de a deveni un acționar minoritar la grupul german.
Marti, 07 August 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Marti, 27 Februarie 2018 | Industrie

Orgoliul chinezilor: BAIC vrea o fabrică pentru Mercedes în China, după ce rivalii de la Geely au cumpărat 10% din Daimler

BAIC, partenerul chinez al Daimler, a anunțat o investiție de circa 2 miliarde de dolari pentru construcția unei fabrici care să producă modele Mercedes pentru piața chineză, după ce președintele Geely a cumpărat aproape 10% din Daimler.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Industrie

Daimler a cumpărat 12% din producătorul chinez BAIC

Mercedes-Benz mizează serios pe piaţa din China. O devedeşte cea mai nouă investiţie a companiei-mamă Daimler: achiziţia unei participaţiuni de 12 procente în BAIC, partenerul chinez strategic al constructorului german.
Joi, 18 Iulie 2013 | Industrie

Zvonuri: Fisker ar putea fi preluat de chinezii de la BAIC

Fisker Automotive, compania defunctă a lui Henrik Fisker, ar putea să fie preluată de un producător din China, BAIC. Beijing Automotive Group vrea să devină lider în China pe piaţa vehiculelor electrice.
Luni, 13 Mai 2013 | Industrie

BAIC l-a angajat pe designerul lui Mercedes-Benz CLS

Peter Arcadipane, un designer Mercedes-Benz responsabil de modele precum CL, CLS şi ML, a fost angajat de concernul chinez BAIC.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Modele noi

Vechiul Saab 9-5 trăieşte în China sub forma unui sedan de performanţă

Chinezii de la BAIC au dezvăluit un model construit pe baza vechiului Saab 9-5 Aero. Sedanul livrează o putere totală de 350 de cai şi vine cu un design nou, încercând să nu copieze liniile vechiului suedez.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Industrie

Grupul chinez BAIC a angajat un designer Ferrari

Mărcile auto chinezeşti au început să importe talente din Europa. O serie de nume cu rezonanţă au fost angajate de către mărci chinezeşti ce vor să îşi îmbunătăţească imaginea.
Marti, 07 Februarie 2012 | Modele noi

Clona oficială a modelului Mercedes B-Klasse vine din China

Chinezii de la BAIC au publicat primele imagini şi informaţii ale modelului BAW C301, o copie fidelă a vechii generaţii Mercedes B-Klasse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Martie 2011 | General

Brilliance A3, copia chinezească a actualului BMW X1

Brilliance va lansa în săptămânile următoare modelul A3, un crossover care se inspiră serios din designul lui BMW X1, cel puţin dacă privim din profil.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Industrie

Chinezii de la BAIC sunt interesaţi de Pininfarina

Pininfarina este de vânzare, iar printre potenţialii clienţi se numără BAIC, Brilliance, Mahindra şi Magna Internaţional. Chinezii de la BAIC sunt favoriţii acestei licitaţii.
Duminica, 05 Septembrie 2010 | Modele noi

BAIC va lansa anul viitor sedanul C60, bazat pe vechiul Saab 9-3

Producătorul asiatic de automobile BAIC va lansa anul viitor sedanul C60, care are la bază platforma lui Saab 9-3.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Modele noi

BAW B90, copie chinezeasca dupa Range Rover si Grand Cherokee

Constructorul chinez BAW, subsidiar al celor de la BAIC, va lansa in cadrul Salonului de la Beijing SUV-ul B90, o copie dupa Range Rover si Jeep Grand Cherokee.
Sambata, 06 Februarie 2010 | Industrie

Vechea generatie Saab 9-5 a iesit de pe linia de productie

Uzina Saab din Trollhattan a produs ultimul model din actuala generatie a modelului 9-5. Acesta va fi inlocuit de un nou model in acest an.
Duminica, 20 Decembrie 2009 | Industrie

Noi sperante pentru Saab: Spyker face o ultima oferta

La scurt timp dupa decizia GM de a inchide Saab, guvernul suedez a decis sa intre in discutii cu americanii pentru a salva soarta constructorului auto. In plus, Spyker a facut o noua oferta.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Economic

Chinezii au platit 133 milioane de euro pentru matritele lui Saab 9-5 si 9-3

Chinezii de la BAIC au platit 133 de milioane de euro pentru tehnologiile si matritele actualului 9-3 si vechiului 9-5, modele care vor fi produse in Tara Marelui Zid.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Industrie

OFICIAL: GM a vandut tehnologia Saab chinezilor de la BAIC

Platformele, matritele si tehnologia modelelor Saab 9-3 si 9-5 au fost vandute de General Motors companiei chineze BAIC.

Tag-uri similare

Ford, Opel, Volvo, GM, General Motors, China, Saab, Geely, vanzare, Koenigsegg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru