BAIC va lansa anul viitor sedanul C60, bazat pe vechiul Saab 9-3

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.09.2010
Producătorul asiatic de automobile BAIC va lansa anul viitor sedanul C60, care are la bază platforma lui Saab 9-3.

Oficialii constructorului chinez BAIC (Beijing Automotive Industry Holdings Co) au declarat că anul viitor vor prezenta sedanul C60. La baza conceperii acestui model stă modelul Saab 9-3, a cărui platformă a fost cumpărată de BAIC anterior tranzacţiei prin care GM a vândut Saab către Spyker. În ceea ce priveşte motorizările, cei de la BAIC au pregătit două propulsoare, unul de 2.0 litri şi celălalt de 2.3 litri.

Sedanul C60 va dispune de numeroase sisteme de siguranţă, între acestea numărându-se sistemul pentru evitarea blocării la frânare (ABD), sistemul de distribuţie electronică a puterii de frânare (EBD), programul electronic de stabilitate (EPS) şi sistemul de control al tracţiunii (TCS). De asemenea, modelul chinez va dispune de scaune electrice cu funcţie pentru memorarea poziţiei, GPS, bluetooth şi cuise control.

Planurile celor de la BAIC nu se opresc aici. Până la sfârşitul acestui an, constructorul doreşte să lanseze în China o utilitară şi un automobil de teren.

Via | Wheelsunplugged

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru