Volvo ar pregăti un nou SUV coupe cu zero emisii. Ar putea fi denumit C60

de Alexandru Monenciu
Joi, 29.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, constructorul suedez de automobile ar fi înregistrat numele C60 la Oficiul American de Patente și Mărci Înregistrate. Acesta ar putea fi utilizat pentru un viitor SUV electric cu alură de coupe.

La începutul lunii noiembrie, Volvo a prezentat lumii întregi noul EX90, omologul pur electric al lui XC90. Apoi au apărut o serie de informații potrivit cărora suedezii lucrează la un nou SUV cu zero emisii, mai mic decât EX90, care ar urma să fie denumit EX30.

Din câte se pare, constructorul din Goteborg nu se oprește aici. În viitor, portofoliul de SUV-uri electrice ar putea fi îmbogățit cu un nou model, de această dată cu alură de coupe.

Volvo ar fi înregistrat, recent, numele C60 la Oficiul American de Patente și Mărci Înregistrate, iar această denumire ar putea fi utilizată pentru noul SUV coupe cu zero emisii.

Desigur, informația nu a fost confirmată de Volvo, astfel că momentan este doar un zvon.

via Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru