Cruze si Spark, modelele cu care Chevrolet "ataca" Europa

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 08.11.2009
In cadrul unei conferinte de presa tinuta la Detroit, oficialii GM au declarat ca Chevrolet doreste sa ajunga la un milion de unitati vandute in Europa in cursul unui an.

General Motors doreste ca numarul unitatilor vandute de Chevrolet in Europa sa creasca. Numarul vizat de acestia este de un milion de modele vandute, o cifra optimista in conditiile in care Chevrolet a avut in 2008 circa 500.000 de clienti europeni. Aceasta strategie face parte din planul de afaceri dezvoltat de GM si prezentat cu putin timp in urma.

In timpul unei conferite tinute la Detroit, Brent Dewar (oficial GM) a declarat ca noile modele Cruze si Spark reprezinta cheia prin care Chevrolet va incerca sa deschida usile Europei in urmatorii cinci ani. In ceea ce priveste vanzarile globale Chevrolet, acesta a adaugat ca aproximativ 60% din numarul de unitati achizitionate au fost intregistrate in afara SUA. Dewar a pus aceste cifre pe seama situatiei actuale a industriei auto din America si spera ca in viitorul apropiat acel procent sa scada pana la 50%.

GM nu uita nici de politica de marketing. Oficialul americanilor a declarat ca firma lui planuieste o crestere a investitiilor in acest domeniu si recent a anuntat ca se afla in cautarea unei noi agentii de publicitate.

via | just-auto (inreg)

Comentarii (3)

  • Bogdan
    Comic
    Mie mi se pare comic planul/target-ul lor de vanzari, ca aceasta sa isi dubleze numarul de automobile vandute in 2009 fata de 2008 tinand cont de criza economica si de orasele din ce in ce mai sufocate de masini.Dar totusi este bine sa spere :D
    6 3
  • mihai2001
    Spark ar fi pe val
    Cred ca daka ar mai lasa la pret pt spark....ar reusi eu 70% din target si ar umple iar romania de matizuri :)
    5 1
  • @ Cornel Socariciu
    Stimate domn - daca mai priviti declaratia Chevrolet nici unde nu se spune ca intr-un an vor sa ajunga la targetul de 1 mil. de unitati...putina atentie domnule "ziarist":

    Dewar highlighted new Chevrolet products such as the Cruze and Spark as a key part of the volume push over the next five years.
    "We haven't set a target when we'll get to it, but in our planning horizon we look over the 2014 time frame," he said.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru