Negocieri

Marti, 07 August 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Negocierile privind fuziunea Renault-Nissan, confirmate de Carlos Ghosn: “Suntem deschiși tuturor opțiunilor”

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a confirmat negocierile cu Nissan privind o posibilă fuziune, subliniind că este deschis tuturor opțiunilor disponibile. Oficialul a declarat pentru presa japoneză că vrea să găsească o soluție până cel târziu în 2022.
Joi, 22 Martie 2018 | Industrie

Skoda vrea să mărească salariile angajaților săi: cehii se tem de o grevă în luna mai

Skoda a propus o creștere de 8.3% a salariilor angajaților săi, începând cu luna aprilie, a anunțat șeful departamentului de resurse umane. Constructorul din Cehia vrea să evite o potențială grevă a angajaților în luna mai.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Angajații Volkswagen din Germania, pregătiți să intre în grevă: sindicatele au respins oferta salarială a constructorului

Volkswagen este pe punctul să se confrunte cu o grevă a angajaților săi din Germania, după ce sindicatele au respins oferta salarială propusă de constructorul auto.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele: producția lui Corsa va rămâne în Spania

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele spaniole cu privire la salariile și condițiile de muncă ale angajaților, iar producția modelului Corsa nu mai este în pericol să fie mutată în altă țară.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Economic

Negocieri eșuate cu sindicatele: Volkswagen a refuzat să crească salariile cu 6% pentru angajați

Volkswagen a respins propunerea unui sindicat german care a cerut creșterea salariilor cu 6% pentru angajații producătorului auto.
Joi, 02 Februarie 2012 | WRC

Eurosport nu va transmite Raliul Suediei! Negocierile cu FIA au eşuat

Eurosport nu va transmite Raliul Suediei după ce negocierile cu FIA pentru preluarea drepturilor TV pentru sezonul 2012 au eşuat.
Joi, 04 Iunie 2009 | Industrie

Telenovela Opel nu s-a incheiat: Fiat reintra pe fir!

Desi saptamana trecuta parea ca lucrurile s-au limpezit in privinta Opel si ca marca germana ajunge la Magna/GAZ, declaratiile recente ale oficialilor germani intorc situatia.
Vineri, 29 Mai 2009 | Industrie

Cursa pentru Opel: Fiat out?

Fiat a anuntat ca nu are de gand sa participe la discutiile din ultima zi dedicata cumpararii Opel din cauza ca nu are garantii din partea guvernului german. Reprezentantii Magna nu au dat inca un raspuns.
Joi, 28 Mai 2009 | Industrie

Cursa pentru Opel: au ramas doi candidati

Fiat si consortiul Magna/GAZ se bat in continuare pentru Opel dupa ce belgienii de la RHJ International au renuntat la oferta initiala in cursul negocierilor.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Industrie

Fiat ar putea renunta la alianta cu Chrysler din cauza sindicatelor

Sergio Marchionne, directorul grupului Fiat, a avertizat ca italienii ar putea renunta al alianta cu Chrysler daca sindicatele americane nu vor accepta concesii in materie de salarii.

Tag-uri similare

Opel, Fiat, GM, General Motors, Germania, Chrysler, alianta, Magna, faliment, negocieri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru