Feedback

Șeful Peugeot-Citroen susține că nu se concentrează pe un parteneriat cu Fiat-Chrysler: “Evaluăm mai multe oportunități, dar nu țintim o anumită companie”

Publicat Joi, 04.04.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Șeful Peugeot-Citroen susține că nu se concentrează pe un parteneriat cu Fiat-Chrysler: “Evaluăm mai multe oportunități, dar nu țintim o anumită companie” - Poza 1
Grupul PSA nu se concentrează pe negocierea unui parteneriat cu Fiat-Chrysler, după cum a declarat CEO-ul Carlos Tavares. “Nu țintim o anumită companie”, a spus Tavares, menționând că Peugeot-Citroen evaluează mai multe oportunități de colaborare.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dorința francezilor de la PSA de a găsi parteneri în industria auto a dat naștere mai multor speculații care au apărut în ultima perioadă în presa internațională.

De cele mai multe ori, PSA a fost menționat alături de Fiat-Chrysler, cu care ar fi urmat să fuzioneze (variantă respinsă de FCA) sau cu care ar urma să semneze un parteneriat pentru dezvoltarea mașinilor electrice.

CEO-ul Carlos Tavares a subliniat că PSA nu se concentrează pe negocierea unui parteneriat cu Fiat-Chrysler, ci că evaluează mai multe oportunități.

“Nu țintim o anumită companie. Dacă va exista o oportunitate, o vom discuta,” a declarat Tavares.

Grupul Fiat-Chrysler este văzut drept un candidat ideal pentru fuziunea cu PSA datorită expunerii sale pe piața din Statele Unite și pentru că deține brandul Jeep.

Via Automotive News


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru