Parteneriat

Sambata, 09 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ar putea colabora cu Renault pentru o electrică de 20.000 de euro

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen și Renault ar putea colabra pentru o viitoare electrică accesibilă, cu preț de 20.000 de euro sau chiar mai puțin.
Marti, 03 Mai 2022 | Industrie

Parteneriatul dintre Hyundai și Rimac ar fi pe cale să se încheie

Potrivit celor mai recente informații, parteneriatul dintre Hyundai și Rimac ar fi pe cale să se încheie. Cele două companii și-au unit forțele în 2019 pentru a dezvolta mai multe proiecte cu zero emisii.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Industrie

Parteneriat Renault - Valeo pentru o nouă generație de motoare electrice

Renault, Valeo și Siemens și-au unit forțele pentru a dezvolta o nouă generație de motoare electrice. Unitățile vor fi produse, din 2027, de Renault în Franța și nu vor avea pământuri rare în componența lor.
Sambata, 10 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition: vom fi ghidați de Waze și TomTom Go Navigation, aplicații disponibile prin HUAWEI AppGallery și Petal Search

HUAWEI este partener tehnologic al turului României cu mașini premium-luxury. Ajutați de telefonul premium HUAWEI P40 Pro, vom naviga printre conace, castele și restaurante cu ajutorul aplicațiilor Waze și TomTom Go Navigation, disponibile prin App Gallery și Petal Search.
Vineri, 29 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen a aprobat trei proiecte în parteneriat cu Ford: pe listă sunt un vehicul electric, un pick-up și două vehicule comerciale

Volkswagen a anunțat aprobarea a trei proiecte în baza parteneriatului semnat cu Ford în 2019. Lista presupune un vehicul electric, un pick-up și două vehicule comerciale.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi prezintă noua strategie: reducerea costurilor și schema “leader-follower" pentru profit maxim

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi își bazează noua strategie pe o schemă “leader-follower”, ce presupune că fiecare constructor se va concentra pe regiunile și segmentele sale de bază. De exemplu, după 2025, înnoirea SUV-urilor compacte va fi condusă de Nissan, în timp ce Renault se va ocupa de SUV-urile subcompacte în Europa. Astfel, alianța estimează că investițiile în modele vor fi reduse cu până la 40% pentru vehiculele integrate în schemă.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Tehnologie

VW negociază împărtășirea platformei sale pentru mașini electrice cu alți producători: “Există discuții și interes”

Grupul Volkswagen se află în negocieri cu alți producători pentru împărtășirea platformei sale pentru mașini electrice. Nemții au refuzat să numească producătorii dornici să utilizeze Premium Platform Electric (PPE), spunând doar că “există discuții și interes”.
Vineri, 30 August 2019 | Industrie

PSA deschide un centru de inginerie în Germania: grupul a transferat 700 de angajați Opel către o companie care activează și în România

Grupul PSA a deschis un centru de inginerie în Germania, după ce 700 de angajați Opel au fost transferați către Segula Technologies, furnizor global de servicii de inginerie, cu birouri și în România. Francezii spun că noul centru va funcționa în același campus cu fabrica Opel din Russelsheim.
Vineri, 23 August 2019 | Masini autonome

Audi ar putea intra în alianța BMW-Daimler pentru dezvoltarea tehnologiilor autonome: anunțul oficial, așteptat în septembrie

Audi este aproape să se alăture alianței BMW-Daimler care dezvoltă tehnologii autonome, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Un anunț oficial în acest sens este așteptat în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 12 August 2019 | Industrie

Presa britanică: Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe platformă BMW

Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe plaftormă BMW, ca urmare a parteneriatului dintre grupul JLR și constructorul german, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.
Sambata, 20 Iulie 2019 | Industrie

BMW și Jaguar Land Rover pregătesc o extindere a alianței: cei doi constructori ar putea face schimb de motorizări

BMW și Jaguar Land Rover sunt pe cale să semneze un acord prin care să împărtășească diferite motorizări, într-o mișcare menită să reducă nivelul costurilor cu dezvoltarea pentru ambele companii, potrivit unor surse citate de presa britanică.
Joi, 20 Iunie 2019 | Masini autonome

Alianța Renault-Nissan a semnat un parteneriat cu divizia Waymo de la Google: servicii de mobilitate cu mașini autonome

Renault și Nissan vor colabora cu divizia Waymo de la Google pentru dezvoltarea unor servicii de mobilitate cu mașini autonome, atât pentru pasageri, cât și pentru transportul de mărfuri. Mașinile autonome ar putea fi testate în Franța și Japonia, însă oficialii companiilor nu au stabilit o dată pentru lansarea comercială a vehiculelor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Iunie 2019 | Industrie

Șeful VW: “Suntem aproape de un acord cu Ford pentru dezvoltarea mașinilor autonome și electrice”

Volkswagen și Ford sunt aproape să ajungă la o înțelegere cu privire la dezvoltarea comună a mașinilor autonome și electrice, potrivit unui anunț al șefului VW, Herbert Diess. “Negocierile merg bine și sunt aproape finalizate,” a spus oficialul german.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Industrie

Șeful Peugeot-Citroen susține că nu se concentrează pe un parteneriat cu Fiat-Chrysler: “Evaluăm mai multe oportunități, dar nu țintim o anumită companie”

Grupul PSA nu se concentrează pe negocierea unui parteneriat cu Fiat-Chrysler, după cum a declarat CEO-ul Carlos Tavares. “Nu țintim o anumită companie”, a spus Tavares, menționând că Peugeot-Citroen evaluează mai multe oportunități de colaborare.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Industrie

PSA și Fiat-Chrysler ar negocia un parteneriat pentru dezvoltarea mașinilor electrice: varianta fuziunii a fost deja respinsă

Grupul PSA și Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) poartă discuții în vederea unui eventual parteneriat pentru dezvoltarea comună a mașinilor electrice, potrivit unor surse apropiate de cele două companii. De curând, FCA a respins propunerea de fuziune cu PSA.
Duminica, 17 Februarie 2019 | Industrie

Parteneriat extins: PSA și Fiat-Chrysler vor continua să producă Fiat Ducato, Peugeot Boxer și Citroen Jumper în Italia, până în 2023

Grupul PSA și Fiat-Chrysler au semnat prelungirea acordului de producție comună a modelelor Fiat Ducato, Peugeot Boxer și Citroen Jumper la fabrica din Sevel (Italia). Parteneriatul a fost extins până în 2023 și va include și producția unor utilitare Opel/Vauxhall.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Industrie

Suedezii de la Koenigsegg și chinezii care dețin fostul Saab vor construi împreună mașini electrice: sunt vizate și “oportunități” pe segmentul hypercar-urilor

Koenigsegg a anunțat un parteneriat strategic cu NEVS, firma suedeză ce cumpărase fostul Saab și care este acum deținută de grupul chinez Evergrande. Astfel, Koenigsegg și NEVS vor lucra împreună la dezvoltarea unor noi modele electrice, în paralel cu identificarea “oportunităților” pe piața hypercar-urilor.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Ford, despre extinderea parteneriatului cu Volkswagen: “Trebuie să fim precauți, este ca un dans delicat”

Șeful Ford, Jim Hackett, susține că este deschis la colaborarea cu alți constructori, dar se arată precaut cu privire la extinderea parteneriatului cu Volkswagen, pe care l-a descris ca un “dans delicat”.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Masini autonome

Parteneriat: Volvo și chinezii de la Baidu vor construi mașini autonome pentru cea mai mare piață din lume

Volvo și compania chineză Baidu au ajuns la o înțelegere pentru dezvoltarea comună a mașinilor electrice și complet autonome pentru cea mai mare piață auto din lume. China este așteptată să devină cea mai importantă piață pentru astfel de vehicule, cu 14.5 milioane de unități vândute până în 2040.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Industrie

Volkswagen se gândește la o colaborare europeană cu Google: constructorul vrea să cumpere acțiuni la divizia de mașini autonome Waymo

Grupul Volkswagen ia în calcul o colaborare europeană cu Waymo, divizia de mașini autonome de la Google. Compania germană ar dori să cumpere un pachet de 10% din acțiunile Waymo, în schimbul a 12 miliarde de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Red Bull, Nissan, Lotus, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru